Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nur Ekim, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Hamdi Gürdoğan, Trabzon eski Milletvekili Adnan Günnar, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Suat Hacısalihoğlu,Törene Arsin Osb Başkanı Dursun Ali Sakarya, Başkan Vekilimiz Ali Baştürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Küçükarslan ile Köksal Yavuz’un yanı sıra OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk İskender ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakanlık heyeti Model Fabrika için uygun yerleri inceledi Bakanlık heyeti Model Fabrika için uygun yerleri inceledi

IMG_2823-1IMG_2828-1IMG_2830-1IMG_2829-1IMG_2824

Yazıcılar Grup adına törende kısa bir açılış konuşması yapan Çetin Yazıcı, “1983 yılında babam Mustafa Yazıcı ve dayım Mustafa Yazıcı’nın büyük emekler harcayarak kurdukları şirketi hep birlikte bugünlere getirdik. Bizler ikinci kuşak olarak ailemizden devraldığımız mirası, geleneklerimize sadık kalarak ileriye taşımakta kararlıyız. Babam sağlık sorunları nedeniyle aramızda olamadı ama ona ve dayıma bu vesileyle minnetlerimi sunuyorum. Yeni showroomun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
IMG_2827-1

Başkan Genç;Pelitli Mahallemizde hizmete giren Yazıcılar Mobilya Malzemeleri Showroom'un açılışını gerçekleştirdik. Şehrimizin istihdamına katkı sunacak olan bu değerli işletmenin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.

Editör: Haber Merkezi