Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi ve Yomra Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı İnşaat Mühendisi Tülay Adanur, Yomra Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldu
3264acb8-cebf-4f42-8be2-d263b922d44d

Ramis Uzun açıkladı! Aday mı? İşte cevabı! Ramis Uzun açıkladı! Aday mı? İşte cevabı!

Adanur, iş dünyasında üreten ve iş veren sıfatıyla güçlü bir  kadın temsili ortaya koymuş birçok kadına da bu manada rol model bir isim.  Adanur’un siyasete dair geçmişine göz attığımızda Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı döneminde  Zeki Kavanoz ve Temel Altunbaş’ın başkanlığında 2 dönem başkan yardımcılığı yapmıştı.  2019 yılında AK Parti’den Yomra için belediye başkanlığına aday adayı olmuş aday gösterilmemesine rağmen ilçesinde AK Parti için üst düzey bir gayret sarfetmişti.  Aday adaylık sürecinden sonra 2019 yılında belediye meclis üyeliğine seçilerek 2023 yılına kadar da Yomra Belediyesi’nde İmar Komisyonu Başkanlığı görevini layıkıyla yürüttü. 

Evli ve 3 çocuk sahibi olan Adanur, hem siyaseten hem mesleği hem de sosyal ilişkileri bakımından şehrin bilinen isimlerinden.   KTÜ İnşaat Bölümü mezunu olan Adanur mesleki tecrübesini Trabzon’daki birçok projeye yansıtmış, doğduğu şehirde çalışıp, üretip kazanmayı ve memleketine kazandırmayı ilke edinmiş, bu süreçte partisi adına da fedakarlıktan hiç kaçınmamış bir isim. Donanımı, cesareti ve azmiyle Yomra’ya çok şey katabileceğine inandığımız Adanur’un aday adaylığı için ‘hayırlı olsun’ diyoruz. 

Editör: Haber Merkezi