İlçeme hizmet amacıyla, aldığım eğitim, yaşadığım tecrübelerve birikimlerimi ilçem için kullanma düşüncesiyle 31 Mart 2024’ teyapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi memleketim vedaima bir bireyi olmaktan gurur duyduğum Arsin ilçe Belediye başkanlığına aday adaylığım için müracaatta bulunduk

Kendimi kısaca tanıtayım.

dbed3677-67c1-4d91-b86d-02aff84f3980

Arsin’de 16.05.1968 tarihinde doğdum. İlkokulu TrabzonMerkezde, orta ve lise öğretimimi Trabzon İmam Hatip Lisesinde (1979 – 1986) okudum. KTÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında Makine Mühendisiunvanı ile mezun oldum. Askerlik görevimden sonra Trabzon’da 1993 yılından beri mühendislik-müşavirlik ve asansör montajüzerine kurulu şahsi firmam ile ticaret yapmaktayım. TMMOB Makine Müh. Odası Trabzon Şube yönetim kurulu üyeliği ve 2008-2018 yılları arasında başkanlığını yürüttüm. Amatör lig, TFF 3.Lig ve 2. Lig’de mücadele eden Arsinspor’da Futbol Şube Sorumluluğu, As Başkanlık ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum.ASKF’de yöneticilik ve 1461 Trabzonspor’un şampiyon kadrosunda Başkanlık yaptım. Ayrıca Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği ve Yönetim Kurulu üyeliği görevleri ile birlikte Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Kurucu Yönetim Kurulunda görev yaptım.Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Neden aday adayı oldum.

Ak Partimiz döneminde tüm belediyelere olduğu gibi Arsinimize birçok yatırımlar yapılmıştır ve yapılmaya devamedecektir.

Arsinimizin bugüne kadar almış olduğu hizmetlerden dolayıtüm teşkilat mensuplarımıza ve icraatın başında bulunan ilçebaşkanıma ve ekibine, belediye başkanımıza ve ekibine teşekkürederim.

2030 vizyonumuza uygun olarak Arsinimize yakışırbüyüklükteki tüm mega projelerin hazırlanmasında hep işin içindemutfağında oldum ve ilçemize kazandırılması için çalıştım.

İlçemin gelecek dönemler ile ilgili üstlenmekte olduğu misyonuve vizyonu çok iyi biliyorum ve bunları gerçekleştirmek için siz değerli teşkilat mensuplarımız ile ve tüm Arsinliler ile Allah’ın izni ve Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesi durumunda çok çalışmak zorundaolduğumuz biliyorum.

İsmi gibi arınmış ve temiz olan ilçeme hizmet edebilmek için tertemiz duygularla bilgi birikimim ve tecrübem ile aday adayı oldum. Rabbim inşallah ilçeme ve ilçem halkına sizler ile birlikte hizmet yapmayı bana nasip eder.

14 Ağustos 2001 yılından beri ilçemizde bu davayı savunan, savunulması ve desteklenmesi için çalışan tüm teşkilat mensuplarından vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Sizlerin emeğine sağlık diyorum.Allah hepsinden, hepinizden razı olsun.

Türkiye Yüzyılında, Konumuz Memleket, Şiarımız Hizmet

Geçmişi Köklü, Geleceği Parlak Bir Arsin İçin

Arsin Belediye Başkan Aday Adayıyım.

​Dünyanın neresinde yaşıyorsa yaşasın kalbi Arsin’de olan ve Arsin için atan tüm hemşerilerimizin, siyasi farklılıkları ne olursa olsun Arsin için birlikteliğin sağlanması, küskünlük ve dargınlıkların ortadan kaldırılması için Tüm Arsinlilerin adayı olmak için yola çıktım.

Aday adayı olan Arsin’in tüm değerlerine de başarılar diliyorum.

Bugün buruda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyor en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Biz Biriz, Birlikteyiz, Hep Birlikte Arsiniz 

                                                                            Şaban Bülbül

Başkan Kaya, turizm şehri Trabzon’a yakışmayan görüntülere dikkat çekti Başkan Kaya, turizm şehri Trabzon’a yakışmayan görüntülere dikkat çekti

Makine Mühendisi

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı

Editör: Haber Merkezi