İslam açıklamasında ;
"Değerli basın mensupları, Partimizin saygıdeğer üyeleri ve kıymetli Sürmeneliler;

Bugün burada Ak Parti Sürmene Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklamak için bulunmaktayım. Doğup, büyüdüğüm Sürmene'ye olan hizmet borcumu ödemek için Ak Parti Sürmene Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Davamızdan aldığımız güç ve sevgili Sürmenelilerin desteğiyle Sürmene'yi her zaman daha ileriye taşımanın gayretinde olacağız. Bu amaç doğrultusunda desteklerinizi bekliyorum.

Başkan Velioğlu CHP İl Başkanı Mustafa Bak’ı Ziyaret Etti Başkan Velioğlu CHP İl Başkanı Mustafa Bak’ı Ziyaret Etti

Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sürmene'ye hizmet etmeye aday olan bütün arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Aday adaylığı ve İnşallah adaylık sürecimde ortak akıl, istişare kültürü, karşılıklı sevgi saygı ve hoşgörünün hâkim olacağını beyan ediyor, adaylığımızın hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum. Sevgi ve saygılarımla."


ÖZGEÇMİŞ
Dr. Ahmet İslam, 01.05.1985 tarihinde Trabzon/Sürmene'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sürmene'de tamamladı. 2007-2010 Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nü, 2014 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalında yüksek lisans programını bitirdi. 2017 yılında başlamış olduğu Avrasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı Muhasebe ve Finans Anabilim Dalında doktorasını tamamladı. İnşaat sektörünün öncü işletmelerinden birinde hala İnsan Kaynakları Müdürü olarak aktif görev yapmaktadır.
İslam, evli olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Editör: Haber Merkezi