Bölgesel iş birliğinin geliştirilmesi, ortak kalkınma hedeflerinin güçlendirilmesi ve parlamentolar arası diyaloğun artırılması amacıyla düzenlenen Genel Kurul kapsamında çeşitli temas ve görüşmeler gerçekleştiriliyor.

Emniyetten 69 İlde Dev Operasyon
Emniyetten 69 İlde Dev Operasyon
İçeriği Görüntüle

5A2Bf030 B2Ac 4B60 Bda9 684D99F99Cf6

Milletvekili Büyükaydın, Karadeniz havzasında barış, istikrar ve ekonomik iş birliğinin önemine dikkat çekerek, parlamenter diplomasinin ülkeler arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesinde önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.

55F08Ec2 65C4 40De 9Fc7 5C1D1B7E2A41

Büyükaydın açıklamasında, “Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi 67. Genel Kurulu kapsamında Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te bulunuyoruz. Bölgesel iş birliğinin güçlendirilmesi, ortak kalkınma hedefleri ve parlamentolar arası diyaloğun geliştirilmesi adına gerçekleştirilen bu önemli toplantının verimli geçmesini temenni ediyor; alınacak kararların bölgemiz ve ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Ömer Altıntaş