Açılışa Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, bölgedeki üniversitelerin rektörleri ve protokol üyeleri katıldı.

IMG_6606-2

ÇELEBİ: ÜRETİM VE İSTİHDAM DESTEKLERİ BEKLENTİMİZDİR

IMG_6606-2

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımızın himayesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde, Trabzon Ticaret Sanayi Odasının da desteğiyle organize ettiğimiz Doğu Karadeniz Kariyer Fuarının gençlere faydalı olmasını diliyorum. Özellikle bölgemizdeki öğrencilerimizin eğitim alanlarında iş ve staj imkanlarını bulabilme konusunda belli zorluklar içerisinde olduğunu biliyoruz. Savunma sanayi, bilişim ve bir çok sektörde Türkiyemizin öncü firmaları burada. Hem staj hem de iş imkanlarını sağlama konusunda öğrencilerimizin bu 2 günlük fırsatı iyi değerlendireceğine eminim" dedi. Çelebi sözlerini şöyle  sürdürdü:

"İş dünyası olarak, reel sektör olarak bir noktaya dikkat çekmek istiyoruz. Özel sektör, her daim yatırım yapmaya, üretmeye, istihdam sağlamaya, ihracat yapmaya devam etmekte, devam etmeyi de her zaman görev saymaktadır. Bu yatırım ve ihracatın devam edebilmesi için belli desteklere ihtiyacımız olduğunu buradan vurgulamak istiyorum. Özellikle istihdam konusunda yatırım yapan, üretim yapan, ihracat yapan firmalara devletimizin özel bir destek vermesini vurgulamak istiyorum."

CHP Trabzon Eski İl Başkanı Cafer Hazaroğlu için cenaze töreni düzenleniyor CHP Trabzon Eski İl Başkanı Cafer Hazaroğlu için cenaze töreni düzenleniyor

IMG_6609-1

Açılış konuşmaların ardından organizasyonun düzenlenmesinde katkısı bulunan kuruluşlara plaket takdim edildi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi'ye plaketini Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez verdi.

IMG_6608-2

TTSO STANT AÇTI

DOKKAF 2024 Doğu Karadeniz Kariyer Fuarında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da bir stant açarak özellikle istihdam ve eğitim projeleriyle ilgili katılımcılara bilgi verdi.

IMG_6607-2IMG_6610-1

IMG_6612-2IMG_6611-1

Editör: Haber Merkezi