İstanbul’da Bugün Bu Yollar ve Duraklar Ulaşıma Kapatıldı İstanbul’da Bugün Bu Yollar ve Duraklar Ulaşıma Kapatıldı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Teknoloji Derneği Yönetim Kurulu’nu makamında kabul etti
 

Trabzon Teknoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil İbrahim Aydın, KTÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Hasan Baş, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Yazgan, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Çakır, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Fadıl Öztürk, Gıda Mühendisi Fatoş Pekgöz, Teknoloji Takımı Yönetim Kurulu Üyesi Tûba Bilgin, Uzay ve Uçak Mühendisi TÜGVA İcathane Sorumlusu Lokman Öztürk ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. 

“TAKİP EDİP DESTEKLEYECEĞİZ”
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Trabzon Teknoloji Derneği tarafından Trabzon’un 18 ilçesinde düzenlenmesi planlanan ilk ve tek olma özelliğine sahip Teknoloji Festival Projesi’ne ilişkin Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya bilgi verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Türkiye’nin teknolojik olarak gelişmesine katkı sağlayacak tüm projeleri önemsediklerini ifade ederek “Ülkemizi dünya ile yarıştıracak, teknolojik anlamda ileriye taşıyacak tüm projeleri değerli buluyor ve önemsiyoruz. Üreten gençlik ve daha fazla üreten Türkiye hayal ediyoruz. Yarışan bir Türkiye için Türk gençliğinin, üretime ve teknolojiye yönlendirilmesi memnuniyet verici. Bu noktadayapılan çalışmaları takip edip destekleyeceğiz” dedi.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi. 

Editör: Haber Merkezi