www.trabzonhaber24.com
Ziyarette, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Genel Sekreter Sami Karaman ve Genel Sayman Derviş Köz yer aldı.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye Gençlik Vakfı, sadece bugünün değil, yarının Türkiye’sini şekillendiren en stratejik gençlik hareketlerinden biridir.
Yapılan başarılı çalışmalar ve projelerle gençlerimizin çok yönlü gelişimine katkı sunarak ülkemizin sosyal ve kültürel kalkınmasında önemli bir rol üstlenmektedir.” dedi.

Ziyaretin sonunda Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, günün anısına Muhammet Orhan’a beyaz retro formamızı takdim etti.

Muhammet Orhan ise nazik misafirperverliklerinden dolayı Asbaşkanımız Zeyyat Kafkas nezdinde yönetim kurulumuza teşekkür ederek, kendisine Kur’an-ı Kerim hediye etti ve kulübümüze başarı dileklerini iletti.





