Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Papara Park'ta oynanan mücadeleyi Kasımpaşa geriden gelerek 3-2 kazandı.


Trabzonspor'un gollerini 19. dakikada Enis Destan ve 90+1. dakikada Poyraz Efe atarken Kasımpaşa'nın gollerini 47. dakikada Aytaç Kara, 58. dakikada penaltı vuruşundan H. Hajradinovic ve 75. dakikada Nuno Da Costa kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor ligde 37 puanda kalırken Kasımpaşa ise puanını 32'ye yükseltti ve Başakşehir ile Adana Demirspor'u geride bırakarak 7. sıraya yerleşti.

Süper Lig'de bir sonraki hafta Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanına gidecek. Kasımpaşa ise evinde Alanyaspor'u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Trabzonspor'un İstanbulspor maçı 11'i belli oldu! Trabzonspor'un İstanbulspor maçı 11'i belli oldu!

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, sahasında Kasımpaşa karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

13. dakikada sağ taraftan Visca'nın ortasında, arka direkte Eren Elmalı'nın gelişine vuruşunda, kaleci Ali Emre Yanar açıyı kapatarak direk dibinden topu kornere gönderdi.

19. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bardhi'nin soldan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Enis Destan kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kaleci Ali Emre Yanar'ın solundan filelere gönderdi: 1-0

23. dakikada Fall'ın sağdan ortasında ceza alanı sol çaprazında Ben Ouanes'in sert şutunda, top üsten auta gitti.

44. dakikada Fountas'ın soldan ortasında yakın mesafeden Visca'nın sert şutunda, yerden seken meşin yuvarlak üsten auta çıktı.

Trabzonspor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapadı.

Editör: Haber Merkezi