BAŞKAN GENÇ’TEN 9. ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ BAŞKAN GENÇ’TEN 9. ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Trendyol Süper Lig'in 13. Haftasında EMS Yapı Sivasspor, Trabzonspor'u ağırladı. Trabzonsporlu futbolcuların alışmadığı eksi beş derecede oynanan müsabaka 6 gole sahne olurken kazanan çıkmadı!

IMG_1382-1
Müsabakada galibiyeti isteyen taraf Sivasspor oldu. 4. dakikada uzak mesafeden sert bir vuruşla rakip fileleri havalandıran Samu Saiz, gol perdesini açtı.

IMG_1385
Golden sonra da ataklarını sürdüren Sivasspor 20'de farkı 2'ye çıkardı. Kırmızı-beyazlılarda Rey Manaj skoru 2-0'a getirdi.

GECENİN ADAMI PEPE 
İlk yarının sonlarına girilirken Trabzonspor farkı 1'e indirdi. Topla rakip ceza sahasının önünde buluşan Pepe sol ayağıyla şık bir vuruş yaptı ve skor 2-1'e geldi.

IMG_1384
Bu golden sonra da ataklarını kesmeyen Trabzonspor ilk yarıyı 2-2'lik eşitlikle tamamladı: Sağ kanattan gelişen organize atakta topla ceza sahasında buluşan Onuachu yerden vuruşuyla skoru 2-2'ye getirdi.

İkinci yarıdaki gol perdesini de Sivasspor açtı. Eren Elmalı'nın kaptırdığı topta uzak mesafeden sert bir vuruş yapan Manaj kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

IMG_1383-2
Trabzonspor bu gole Trezeguet ile yanıt verdi. Sivasspor savunmasının arkasına sarkan Enis Destan topu altıpasa çıkardı, Trezeguet yerden vuruşla skora bir kez daha denge getirdi.

Kalan dakikalarda gol olmayınca iki takımda 1 puana razı oldu ve müsabaka 3-3'lük eşitlikle noktalandı.

Editör: Haber Merkezi