Trabzon'da lise 12. Sınıf öğrencisi kız meselesi nedeniyle kendini silahla vurdu. Olayı gören bekçilerin, genci intihardan vazgeçirmek için ortaya koyduğu çaba ise yeterli olmadı. Gencin son anları güvenlik kamerasına yansıdı… 

TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da

Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Yomra İlçesinde bugün saat 16:30 sıralarında meydana geldi.  12 sınıf Lise Öğrencisi A.EK. İlçeye bağlı Sancak Mahallesinde silahla kendisini başından vurdu. Ağır şekilde yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 
KIZ MESELESİNDEN ÇIKTIĞI İDDİA EDİLİYOR

Kız meselesinde çıktığı iddia edilen olay, bölgede bulunan bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerinde yolda bir grup gencin yürüdüğü görülüyor. Daha sonra görüntüye giren A.E.K., burada bulunan gençlerin yanına gelerek elindeki silahı başına dayıyor. 

BEKÇİLER GENCİ VAZGEÇİRMEK İSTEDİLER AMA… 

Ardından silahı indiren A.E.K., geldiği yöne doğru geri dönerek park halindeki bir aracın arkasına geçip görüntüden kayboluyor. Gencin elindeki silahı gören ve olaya müdahale etmek isteyen 2 bekçi ise A.E.K.’ye doğru koştuğu görüntülerde yansırken, olay yerinde bulunan diğer gençlerin de yardım istedikleri görülüyor. 

KESİN NEDEN POLİS SORUŞTURMASINDA ORTAYA ÇIKACAK

Bekçilerin hızla olay yerine koşmaları ve genci intihardan vazgeçirmek için ortaya koyduğu çaba ne yazıkki yeterli olmadı. Silahla kendisini başından vuran ve ağır yaralanan A.E.K. kaldırıldığı hastanede yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti. 

Olayın kesin nedeni polisin yapacağı soruşturma sonrasında netlik kazanacak

Editör: Haber Merkezi