Yeni web sitesinde mevcut ve potansiyel ziyaretçiler OSB ile ilgili aradıkları tüm bilgilere çok daha pratik bir biçimde ulaşabilecekler. Kendini sürekli geliştiren ve güncelleyen bir altyapıya kavuşan web sitesinde kullanıcılar OSB’nin tüm yenilik, etkinlik ve duyurularından kolayca haberdar olabilecekler. 

IMG_2204-1

Hem üye firmaların ihtiyaçları hem de ziyaretçilerin taleplerini merkeze koyan web sitesinin yapımında ayrıca dijital gereklilikler ve sosyal medya dinamiklerinin tamamı göz önünde bulunduruldu. Daha kolay, daha hızlı ve daha estetik bir görünüme sahip olan yeni web sitesinde ayrıca Trabzon Arsin OSB üyeleri için de ekstra özellikler bulunuyor. 

Tüm bunların yanı sıra Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nin logosu da günümüz tasarım yaklaşımlarına uygun olarak güncellendi. Cumhuriyetimizin 100. yılı vurgusunun öne çıktığı logoda OSB’nin yapısı ve bakış açısının yanı sıra modern tasarım esasları da dikkate alındı. 

Muharrem Ayı Kardeşlik Programında bir araya geldiler Muharrem Ayı Kardeşlik Programında bir araya geldiler

Trabzon Arsin OSB için katma değer üretmeye devam edeceklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, “Altyapı ve üstyapı yatırımlarımızla birlikte kurumsallaşma ve dijitalleşme konularında da pek çok adım atıyoruz. Yeni web sitemiz de bunlardan biri. Tüm bu girişimlerimizle daha güçlü, daha kurumsal, daha işlevsel ve daha erişilebilir bir Trabzon Arsin OSB oluşturmak istiyoruz. Attığımız her adımda Trabzon Arsin OSB’nin mevcut potansiyelini ortaya çıkartmak, inovatif eylemlerle Organize Sanayi Bölgemiz için katma değer yaratmak istiyoruz. Trabzon Arsin OSB bugün 550 milyon $ ihracat rakamlarını aşmış, 5000 kişiyi istihdam eden, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en güçlü, Trabzon’un ise en önemli üretim merkezidir. Bu konumu daha da geliştirecek, daha da güçlendireceğiz” dedi. 

Yepyeni bir yazılımı ve modern görsel tasarımıyla dikkat çeken yeni web sitesine www.tosbol.org.tr üzerinden ulaşılabilir.  

Editör: Haber Merkezi