Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın katılımlarıyla gerçekleşen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 19. Olağan Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı.

IMG_6215-1
Önceki dönem TASKK Genel başkanı Gençlik spor Genel müdürü olarak görev yapan şuanda Konya Milletvekili Mehmet Baykan’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu  (ASKF) Genel başkanı Mithat Ertaş tekrar TASKK yönetimine ve Amatör kurul üyeliğine seçildi.

IMG_6212-1

TASKK Genel Başkan Vekili Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Cahit Erdem sosyal medyadan paylaştığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi, "Yeniden TASKK Genel Başkanlığına seçilen Ali Düşmez’i ve Federasyon başkanımız sayın Mithat Ertaş’ı TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon ASKF yönetimi olarak kutlar hayırlı olmasını dileriz."Ankara’da TASKK Konfederasyon Genel Kurulunda tekrar güven tazeledik..Trabzonlu üst kurul delegeleri ile yine eksiksiz temsil ettik...Genel Başkan Vekilliğini yaptığım Konfederasyonumuzun olağan Genel Kurulumuza bizzat katılım sağlayan Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak,Eski spor genel müdürü ve Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın bizleri onurlandırdılar…81 ilden gelen delege arkadaşlarımıza ve Trabzonu temsil ederek ,bana destek olan tüm kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum…

IMG_6211-1IMG_6217-1IMG_6218-1IMG_6214-1

Editör: Muharrem Altıntaş