AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, “31 Mart seçimlerindeki çalışmalarımızla ilgili bir açıklama; Of teşkilatı olarak her zaman her an hazırız. Bunu da 28 Mart seçimlerinde %84 oy alarak gösterdik. Belediye Başkan adayımız açıklandığı andan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Hedefimiz adayımızı %65 alarak seçtirmek. Of’a yapılan hizmetler ortada. Daha da fazlasını yapacağız. 68 mahallenin 68’ine de doğalgaz getireceğiz. Yaklaşık 15 yıldır doğalgaz kullanılıyor. Biz tüm mahallelerimize ulaştıracağız inşallah.” dedi. 

Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarına Katıldı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarına Katıldı

IMG_7541-2

MHP İlçe Başkanı, “Trabzon ittifak içinde ilerliyor. Bu kapsamda MHP’ye 3 belediye verildi. Of bu kapsamda AK Parti’de kaldı. Henüz aday belirlenmedi. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde belediye başkanımız ve ilçe başkanlarımızın gayretleriyle Of’ta güzel çalışmalar yapıldı. Fakat insanın olduğu her yerde eksiklikler olur. Of’un köy ağı büyük olduğu için bazı bölgelere yetişilemedi. Fakat bir sonraki dönemde çok daha iyi hizmet edilecektir.” ifadelerini kullandı. 
IMG_7543-1

Trabzon’un Of ilçe belediye başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yol haritasını değerlendirdi. Sarıalioğlu, AK Parti Of ilçe başkanı Ahmet Çapoğlu ve MHP ilçe başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte çalışmaları değerlendirdi. Sarıalioğlu, “İlk günkü heyecan ve azimle, gece-gündüz demeden halkımıza hizmet etmek için çalışmanın, söz verdiğimiz her hizmeti yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

473d377c-4038-426f-b6a2-c078d58c9596

İMAMOĞLU’NA ŞİİRLİ GÖNDERME

Başkan Saralioğlu, Ekrem İmamoğlu’na, Ziya Gökalp’in, ‘Minareler Süngü Kubbeler Miğfer’ şiiri ile göndermede bulunarak, “Toplumumuzun bazı kesimlerin değer verdiği, bu milletin huzuruna ‘Sanatçı’ diye çıkanlar sözde sanatçılar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun huzurunda benzetme yaparak 31 Mart’ta ‘konumlar değişecek’ diyerek hepimizi gerici ilan etti. Bunlar konuşurken pişkin pişkin gülen İmamoğlu’nu kınıyorum” diye konuştu.  

KAZANDIRDIK DEVAM EDECEĞİZ
 
Sarıalioğlu, “Of'a hizmet aşkıyla çıktığımız yolda 10 yılımızı dolduruyoruz. 10 yıllık Of Belediye Başkanlığım süresince şahsım ve çalışma arkadaşlarımızla Of'umuz için canla başla çalıştık. Bu süre zarfında Of'umuza; Of Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz, AK Parti, Cumhur İttifakı ve devletimizin kurumlarıyla ilçemize bir çok yatırım kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

90d04a6d-396e-4f57-b5ee-1102ccc02dc7

OF’A DEV YATIRIM

“10 yıllık görev süremizde Of'a 1 milyar 670 milyon TL'lik yatırım kazandırdık. Atatürk Bulvarı Projesi, ile ilçemizin en önemli caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarını baştan aşağı yeniledik. 51 binanın dış cephesini yeniledik, yol ve kaldırımları tekrar yaparak bulvara modern bir görüntü kazandırdık. Son olarak saat kulesi ile projemizi taçlandırdık.

bacfe3fa-f6ff-4483-be7d-4a480d3b7b8c

SOLAKLI VADİSİ YENİLENDİ
 
Solaklı Vadisi 1. Etap Projesi ile Solaklı Vadisi'ni komple yeniledik. Öncelikle Solaklı deresinin ıslahını yaptık. Ardından vadinin üzerinde sağlı sollu yürüyüş ve bisiklet yollarını yaparak vatandaşlarımızın oturabileceği kamelyalar inşa ettik. Peyzaj alanları, aydınlatmalar ve son olarak ilçemizdeki tarihi Hapsiyaş Köprüsünün bir benzerini Sokaklı Deresi'nin üzerine yaptık. Vatandaşlarımız artık Solaklı Vadisini bir yaşam alanı olarak kullanabiliyor. Vatandaşlarımız özellikle hafta sonları vadide yürüyüş yapabiliyor, oturabiliyor, balık tutabiliyor. Hemşehrilerimizden bu yönde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Çünkü artık vatandaşlarımız Solaklı Vadisi'nde kaliteli zaman geçirebiliyor.

IMG_7543-1

SAĞLIKTA BÜYÜK YATIRIM
 
Sağlık alanında 184 yataklı Devlet Hastanesini yaparak Of'a  büyük bir yatırım kazandırdık. Yeni Of Devlet Hastanesi sadece Of'umuza değil çevre ilçelere de hizmet vermesinden dolayı bir bölge hastanesi olma özelliği taşıyor.

IMG_7541-2

HİZMETLER BİTMİYOR
 
Tabi 10 yılda yaptığımız hizmetler saymakla bitmez.  Tamamladığımız bazı projeleri sayacak olursak: Of Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Of Stadyumu, Gençlik Merkezi, Millet Konağı, Kapalı Spor Salonu, 203 kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu Hamdiye Yıldırım Kız Öğrenci Yurdu, 100 kapasiteli Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu, Of Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi, Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Of Belediyesi, Of Hükümet Konağı, Of Sosyal Güvenlik Kurumu, Of Emniyet Müdürlüğü, Of İlçe Jandarma Komutanlığı binalarını yaptık. Farklı caddelerde 77 bina ve 2 pokulun dış cephesini yöresel mimariye uygun yeniledik. Bin 60 kişilik Fetih Camisini yaparak ibadete açtık.
 07934ff2-33f0-4857-a464-d4a0d83aa8e6
 
İLÇE TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI

68 mahallemize son 10 yılda asfalt, beton, istinat duvarı başta olmak üzere 896 milyon TL'yi aşkın bir yatırım kazandırarak Of ilçe tarihinin en büyük yatırımını yaptık.
 
DEVAM EDEN PROJELERİMİZ

Eski terminalin yerine yaptığımız 16 dükkan, bir cami ve otopark alanından oluşan Kent Çarşısı Projesinin yüzde 90'ı bitti. İlçe merkezimizde bulunan 6 bin metrekare alanda 94 işyeri 27 ofisin yer aldığı Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor. 5 blok 99 dairelik Afet Konutları Projesi ne başlandı. Of İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi'nin Of ve Hayrat ilçelerimizde toplam 72 mahallenin içme suyunu karşılayacak. 82 kilometrelik ishale hattını tamamladık. Karadeniz'in en büyük tarihi konaklarından biri olan tarihi Çakıroğlu İsmail Ağa Konağı'nın restorasyonu bitmek üzere. Görev süremiz boyunca son 10 yılda ilçemize toplamda 1 milyar 670 milyon TL'yi aşkın bir yatırım kazandırdık. Afet konutları inşaatına başladı. İlçemizde 99 adet afet konutu yapıyoruz. Önümüzdeki dönem de bu meskenler afetzede kardeşlerimize teslim edilecek inşallah. 

TARİHE DOKUNUŞ

Bölgemizde eski tarihi konaklar var. Bunlardan bir tanesi de 250 yıllık Çakıroğlu İsmail Ağa Konağı ve Hacı Dursun Efendi’nin ders verdiği medrese var. Trabzon Valiliği ile yaptığımız projelerle aslına uygun hale getirildi. 
  
GELECEK DÖNEM EN BÜYÜK PROJEMİZ OF ORGANİZE SANAYİ PROJESİ OLACAK
 
Of için bu güne kadar en iyisini yapmaya çalışarak birçok hizmette bulunduk. Tabi bu dönemde pandemi, deprem ve doğal afetlerle karşılaştık. Fakat yine de elimizden geldiğince projelerimizi devam ettirdik. Önümüzdeki dönemde; Kapalı Pazaryeri ve Otopark, Galericiler Sitesi, Aile Plajı, Öğretmenevi, Adalet Sarayı, Terminal, Millet Bahçesi ve Kütüphane, İrfanlı Mahallesi Külliyesi gibi birçok yapacağımız projemiz var. Fakat bildiğiniz gibi Karadeniz Bölgemizin en büyük sorunu istihdam. Biz bunu da düşünerek Of'a ve bölgemize kazandırmayı planladığımız Of Organize Sanayi Projemiz var. Proje için girişimlerimize çok önceden başladık. Projenin fizibilite çalışmalarını bakanlıklarımızla sürdürüyoruz. İyidere Lojistik Merkezi hemen bizim sınırımızda yapılıyor. Bizde bu projenin hemen yanı başında ilçemiz sınırlarında Of Organize Sanayi Projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Lojistik merkez tarihi İpek Yolu ile kesişen bir noktada. Bu nedenle lojistik merkez tamamlandığında çok önemli bir lojistik üs konumunda olacak. İç bağlantı yolları ile bu bölge çok stratejik bir öneme sahip. Bizde bütün bunları göz önüne alarak orada kendi sınırlarımızda hem yatırımcılar hem de istihdam için bir organize sanayi bölgesi kurmayı planlıyoruz. Bunun için gerekli girişimleri yapıyoruz. Bu proje hem ilçemiz ülke ekonomisine katkı sağlayacak hem de binlerce gencimiz iş imkanı bulabilecek.
 
OF YÜZYILINA HAZIRIZ

Umuyorum ki Oflu hemşehrilerimizin teveccühü ile yeni dönemde Of'umuza, milletimize ve ülkemize en iyi hizmetleri sunacağız. Of için yapmış olduğumuz hizmetlerde bizi destekleyen, başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Patimize, Cumhur İttifakımıza, bakanlarımıza, kurumlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve aziz milletimize teşekkürler ediyorum. Of Yüzyılı'na hazırız kararlıyız. Of için canla başla, Salih Niyetlerle Sağ Salim Yola Devam!

Of Trabzon’un Almanya’sı gibi. Pandemi döneminde bile iş yerleri kapanmadı. Of bölgenin merkezi gibidir. Of’umuzda eğitimden, sağlığa, spordan, alt yapı ve üst yapının nasıl değiştiğine şahit olduk. Bir eksiğimiz organize sanayi bölgesi. İyidere Lojistik Limanının orada çok güzel bir alanımız var. 6 bin kilometrekarelik dolgu alanı ve 3 bin dönümlük arazinin kamulaştırılması ile organize sanayi bölgesini planladık. Ön yatırım programına alınması için cumhurbaşkanımıza arz ettik. Önümüzdeki 10 yıl içindeki planımız bu olacak. Cumhur ittifakının bize olan desteği sayesinde bu yatırımlar ilçemize kazandırıldı. Aday henüz açıklanmadı. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

İMAMOĞLU’NA KINAMA

Toplumumuzun bazı kesimlerin değer verdiği, bu milletin huzuruna ‘Sanatçı’ diye çıkanlar sözde sanatçılar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun huzurunda benzetme yaparak 31 Mart’ta ‘konumlar değişecek’ diyerek hepimizi gerici ilan etti. Biz kimseyi ayırmıyoruz. Kendilerini hep yukarıda görüp, kulelerden aşağı halka baktıkları için gerçekleri göremediler. Milletimizin ordusu Peygamber ordusudur. Bunlar konuşurken pişkin pişkin gülen İmamoğlu’nu kınıyorum. Karşımızdakiler belli. 31 Mart’ta ülkemizin hedefleri belli. Siyasi partilerin amaçları ülkemize hizmet etmektir. Bu amaçla yola çıkılmıştır. Bazılarının yoldan saptığını bazılarının da yoldan sapanlara yol arkadaşlığı yaptığına şahit oluyoruz. 

NAR KADAR SEVERİM

Of’u, Trabzon’u, ülkemi çok seviyorum. 5 yaşında bu ilçede ilkokula başlamış bir kardeşiniz olarak kendimi bu ülkemize hizmet etme aşkıyla şiar edindim. Of’u nar kadar severim. Dışından bir ben görünürüm içinden binler çıkar. Of’a, Trabzon’a ve ülkemize hizmet etmek isteyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun.

HEDEF YÜZDE 65

AK Parti Of ilçe başkanı Ahmet Çapoğlu, “Of teşkilatı olarak seçimlere her an her zaman hazırız. Cumhur ittifakına her zaman Of’ta yüksek oy oranı çıkmıştır. Perşembe gün Ankara’ya gidiyoruz. 132 sandığa hakimiz. Saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz yüzde 65 oy oranı ile sandıklardan güçlü çıkmaktır. Hizmetler ortada. Of’un 68 mahallesine doğalgaz iddiamız var. Bu olmayacak bir hedef değildir.” ifadelerine yer verdi. 

GÜZEL YATIRIMLAR YAPILDI

Cumhur ittifakı ortağı MHP ilçe başkanı Hüseyin Ayaz, “İttifak kapsamındayız. MHP’ye de Trabzon’da 3 belediye verilmiştir. Of teşkilatı olarak belediye başkanlığı seçimlerinde AK Parti’yi destekliyoruz. Belediye başkanımız ve ilçe başkanlıkların gayreti ile ilçemize güzel yatırımlar yapılmıştır. İlçemizin alt yapı çalışmaları yapılıyor” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi