Ortahisar Belediyesi, sonbahar mevsimiyle birlikte ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yürütülen çalışmalarla kent genelindeki ortak kullanım alanları daha temiz, düzenli ve güvenli hale getiriliyor.

ARAKLI BELEDİYESİ’NDEN YENİ HAFTAYA YOĞUN MESAİ
ARAKLI BELEDİYESİ’NDEN YENİ HAFTAYA YOĞUN MESAİ
İçeriği Görüntüle

32D1E3Bb C9F8 4616 Af6A B8A734Edd503
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, yaprak dökümlerinin yoğunlaştığı parklar, yollar ve kaldırımlar temizleniyor, yabani ot biçme ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Vatandaşların daha konforlu ve güvenli alanlarda vakit geçirebilmesi amacıyla park ve bahçelerdeki deforme olmuş oyun grupları ile yıpranan kent mobilyalarında da gerekli bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Ayrıca okul, cami ve kamu kurumlarının çevrelerinde de yabani ot temizliği ile ağaç budaması yapılarak genel çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor.
Belirlenen program doğrultusunda her gün kentin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler, ortak kullanım alanlarını daha temiz, düzenli ve güvenli hale getiriyor.

32916 E0 E 8 E9 F 47 E7 B3 C3 87 A7361 D22 A B

BAŞKAN KAYA: "DAHA YAŞANABİLİR BİR ORTAHİSAR İÇİN SAHADAYIZ"
Belediye Başkanı Ahmet Kaya, kent estetiğine ve yaşam kalitesine büyük önem verdiklerini belirterek "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, hemşehrilerimizin ve çocuklarımızın vakit geçirdiği alanları daha temiz, düzenli ve güvenli hale getirmek için sahada yoğun bir gayret gösteriyor. Vatandaşlarımızın daha güzel bir çevrede yaşaması ve şehrimize gelen misafirlerimizin daha bakımlı bir Ortahisar bulması için tüm birimlerimizle sahadayız. Ortahisar’ımızın her bir köşesini daha yaşanabilir kılmak adına çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz” dedi.

Muhabir: Serpil Yazıcı