Of'ta asfalt seferberliği sürüyoR Of Belediyesi'nin başlattığı asfalt seferberliği kapsamında ilçede belirlenen alanlarda asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde, İkidere, Kıyıcık ve Pınaraltı Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

IMG_8304

Of Belediyesi, üstyapı çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Of'ta yaşayan ilçe sakinlerinin konforlu ve rahat ulaşımı için mücadele eden ekipler, belirlenen noktalarda asfalt çalışmalarına hız kazandırdı. Yoğun bir çalışma temposuyla birlikte belirlenen 3 mahallede saha çalışmalarına devam eden Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, asfalt serimine devam ediyor. İlçede bozulmuş yollarda, çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçe sakinlerinin ulaşım noktasında yaşadıkları sorunları çözmek için gayretle çalışıyor.

IMG_8311

YAŞANABİLİR BİR OF İÇİN

Sürmene’deki Öğrenci Servisi Olayında Gözaltı Sayısı 3’e Çıktı Sürmene’deki Öğrenci Servisi Olayında Gözaltı Sayısı 3’e Çıktı

Çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Of'umuzun her karışına hizmet götürmenin gayretindeyiz. Sıcak asfalt seferberliğine İkidere, Pınaraltı ve Kıyıcık Mahalle'mizde yoğun mesai ile devam ediyoruz. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha konforlu yolları vatandaşlarımızla buluşturmak için Belediye ekiplerimiz tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt problemi olmayan bir Of için çalışıyoruz. Sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarına mahalle ayrımı yapmadan, ana arter ve kenar sokaklarında da devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede hedeflediğimiz tüm noktalardaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Tüm mesaimizi, tüm imkanlarımızı daha yaşanılabilir bir Of için kullanıyoruz"diye konuştu.

IMG_8312IMG_8309IMG_8308-1IMG_8302IMG_8301IMG_8306

Editör: Haber Merkezi