2019 yılında kurulan ve başkanlığını Trabzon’un yetiştirdiği başarılı iş insanlarından Hülya Ulusoy’un yaptığı Kadınla Başlar Derneği depremzede bölgesindeki vatandaşlara yapmış olduğu yardımlarla anılmaya devam ediyor.

IMG_4406-1

Bugün Zorlu Grand otelde düzenlenen kermesin açılışına Kadınla Başlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ,Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi,Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren ,Hülya Ulusoy’un kızları Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahsen Aydın,Gülşah Helva ve Kadınla Başlar Derneği yöneticileri katıldı.

IMG_4430-2

Ülkemizin yaşadığı ve 11 ilimizi yıkan depremin orada yaşayan vatandaşlar üzerinde bıraktığı sarsıcı ve yıkıcı etkinin azaltılması adına ilk günden itibaren destek vermeye çalışan Ulusoy“Bugün burada hem kadınlara hemde SMA Hastası Berfin çocuğumuza destek olmak için bulunuyoruz. Güzel ve anlamlı faaliyetlerin içinde bulunmak bizim misyonumuzda en önde geliyor.
Sizde cep telefonlarınızdan SMA Hastası" Berfin" için 4513’e mesaj atarak yardımcı olabilirsiniz. 

5d1e19be-76c8-4199-9aee-ca57dd1557a0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Trabzon’da O Müdür Görevden Alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Trabzon’da O Müdür Görevden Alındı

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu olarak deprem zamanı bölgeye ilk günden itibaren destek verdiklerini de söyleyen Hülya Ulusoy, “Biz rahmetli babamın misyonunu ona layık ve en iyi şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda iyi ve güzel çalışmalarda onların yanında olabilmek. Bunun için de Kadınla Başlar Derneği olarak elimizden geldiğince faaliyetlerimizi onlara yönelik yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

IMG_4358-1

Dernek Başkanı Hülya Ulusoy ve Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahsen Aydın,Gülşah Helva da bizzat kendi el emeği ürünlerini satışa sunarak SMA’lı hasta" Berfin "için iki gün boyunca kermeste yer alacaklar. Kadınla Başlar Derneği Başkanı Hülya Ulusoy kızları Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ile birlikte kermes boyunca ziyaretçilerle yakından ilgilendi. Zorlu Grand Otelde gerçekleştirilen ve Trabzon’dan çık sayıda kadının el emeği göz nuru ürünlerini sergileyerek satışa sunduğu kermes ilgi görmeye devam ediyor.Bugün başlayan kermes yarın akşam saat 18.00’e kadar ziyaret edilebilecek.

IMG_4367-1IMG_4363IMG_4436-1IMG_4435-1IMG_4418IMG_4387-2IMG_4409-1IMG_4432-2IMG_4438-2

Editör: Ömer Altıntaş