Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 3-1 kazandı.

IMG_3225
Trabzonspor'da goller 48 ve 76. dakikada Trezeguet, 59. dakikada ise Bakasetas'tan geldi. Gaziantep FK'nın tek golünü 80. dakikada Dragus kaydetti.

IMG_3224

Bu sonuçla birlikte Karadeniz fırtınası üzerindeki bulutları dağıttı puanını 26'ya yükseltti. Gaziantep FK ise 15 puanda kaldı.

Süper Lig'de bir sonraki hafta Trabzonspor evinde Samsunspor'u ağırlayacak. Gaziantep FK ise Hatayspor deplasmanına gidecek.

IMG_3223


TRABZONSPOR, GAZİANTEP'E HİÇ KAYBETMEDİ

Gaziantep FK ile Trabzonspor 16. kez birbirine rakip oldu. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 16 maçta, Trabzonspor 12 kez sahadan galip ayrılırken, 4 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Trabzonspor, bu maçlarda Gaziantep FK kalesine 27 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Avcı ;Türkiye Kupası’nı 10. kez taraftarımıza armağan etmek istiyoruz Avcı ;Türkiye Kupası’nı 10. kez taraftarımıza armağan etmek istiyoruz

12. dakikada Gaziantep FK'nin atağında Dragus'un aşırtma pasını ceza sahasında buluşan Oğulcan Çağlayan'ın çektiği sert şutu kaleci Uğurcan Çakır güçlükle kontrol etti.

33. dakikada Trabzonspor'un sağ kanattaki atağında, Edin Visca'nın açtığı ortaya ceza sahasında yükselen Onuachu'nun kafa vuruşunda kaleci Nita'nın uzanmasıyla top auta çıktı.

36. dakikada konuk ekibin sağ kanattaki atağında, Visca'nın ortasını ceza sahasında hakim olan Trezeguet'in çektiği sert şutu kaleci Nita kornere çeldi.


40. dakikada Trabzonspor'un sol kanattaki atağında Eren Elmalı'nın ortasına yükselen Onuachu'nun kafa vuruşunda top kalenin üst direğinin az üstünden auta çıktı.

41. dakikada ev sahibinin sağ kanattaki atağında Maxim'in ortasıyla ceza yayına yakın noktada buluşan Dragus'un çektiği şut kalenin solundan auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Devamı geliyor ...

Editör: Haber Merkezi