Ortahisar Belediyesi, engelli bireylerin yanında Ortahisar Belediyesi, engelli bireylerin yanında

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, beraberindeki KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya Kalaycıoğlu ile birlikte KTÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Radyo / TV Biriminin hazırlamış olduğu TV Programının canlı yayın konuğu oldu. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarına ilişkin konuların masaya yatırıldığı TV programında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okumuş, 8-9 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan fuarın, bölge ve iş dünyası için önemine dikkat çekti.

ÇOK SAYIDA FİRMA KATILACAK
Programda, çeşitli firmaların fuara katılacağını ifade eden Prof. Dr. Okumuş, “Türkiye’nin önde gelen 200’e yakın kamu kurumu ve firmasının, insan kaynakları ve işe alım uzmanları bir araya toplanmaktadır. Üniversite mezunları ve öğrenciler için staj ve iş fırsatları sunmaktadır. Aynı zamanda eğitim, söyleşi ve sunum programları yapılacaktır” şeklinde konuştu.

STAJ VE İŞ İMKANLARI
Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi MüdürüProf. Dr. Hülya Kalaycıoğlu ise fuarın sadece üniversite öğrencilerine değil lise ve ortaokul öğrencilerine de hitap ettiğini belirterek, “DOKKAF’a sadece mezun ve üniversite öğrencilerini değil, lise ve ortaokul öğrencilerimizi de davet ediyoruz. Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF'24 kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde yetenekkapisi.org adresinden kayıtlarını yaparak katılım sağlayabilecektir” dedi.

Editör: Haber Merkezi