İyi Parti Trabzon İl Başkanı Erkan”Bu Trabzon Halkını Kandırmaktır” İyi Parti Trabzon İl Başkanı Erkan”Bu Trabzon Halkını Kandırmaktır”

385dca13-9f9c-45f7-87cd-8698bbf9b243CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı bünyesinde oluşturulan komisyonda mevcut ve önceki dönem belediye meclis üyeleri, alanın da uzman birçok teknik eleman ve şehrin tüm dinamiklerine hakim partililer bulunuyor.


55754984-3a2c-42ef-9c6f-7fa5b6a5c93b

Yapılan ilk toplantıda komisyon üyelerinin fikirlerinin dinlendiğini belirten Başkan Haluk Batmaz, “Oluşturduğumuz komisyon şehrin tüm sorunlarını ve ihtiyaçlarını bilen alanında uzman partililerimizden oluşuyor. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz komisyon şehrin tüm dinamikleriyle ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelecek. Kentin eksiklerini ve önceliklerini rapor haline getirerek, bu sorunların çözümlerinden oluşan bir rapor hazırlayacak. Hazırlayacağımız bu rapor, Trabzon kamuoyuna, tüm iletişim kanalları kullanılarak anlatılacak. Ben başkan olduğum ilk günden beri söylüyorum. “Biz bu şehri biliyoruz..!” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi