SOHBET TOPLANTILARI SÜRÜYOR

e60b030a-d7d7-4594-945d-3b73c2c07df0
Kuruluşundan bugüne çeşitli parti kademelerinde görev almış yöneticilerin teşkilat mensuplarıyla buluşturulduğu sohbet toplantıların ikincisi düzenlendi.
İKİNCİSİ DÜZENLENDİ
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen Ortahisar ilçe istişare toplantılarına katılan 
AK Parti kurucularından önceki dönem Trabzon Milletvekili Prof.Dr.Aydın Dumanoğlu, AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı Av.İbrahim Keskin, önceki dönemlerde il başkanlığı görevinde bulunmuş Ali Rıza Akdeniz, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ile Ortahisar Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Yanmış, partililere AK Parti hizmet anlayışından kesitler sundular.   
AYNI SOHBET HALKASINDA BULUŞUYORUZ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Değerlerimiz en büyük hazinemiz, değerlerimiz en güzel varlığımız” adı altında Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak ev sahipliği yaptıkları sohbet buluşmalarının önemine vurgu yaparak “AK Parti’nin siyaset anlayışı vefa üzerine inşa edilmiştir. Bizler de bu anlayışla partimizin çeşitli kademelerinde görev almış dava büyüklerimiz ile teşkilat mensuplarımızı aynı sohbet halkası içerisinde bir araya getiriyoruz. 
248f54f4-db83-4415-aafa-f4d69281b175
DAVA HUKUKUMUZU PELİŞTİRİYORUZ
Bu şekilde bir yandan dava büyüklerimizin görüş ve fikirlerinden istifade ediyor bir yandan da dava hukukumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştiriyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de

d35dfd6e-460f-4880-926d-5f5fd086c418
ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ
İlçe Başkanı Çebi şöyle devam etti: “Hepimiz aynı davaya inanmış, aynı davaya gönül vermiş bir partinin, büyük bir ailenin üyeleriyiz. Hepimizin ortak sevdası Türkiye. Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde millete hizmet yolunda bir olduk, beraber olduk. Ülkemizin her meselesine, büyük bir emaneti sırtladığımız bilinciyle yaklaştık. 
TEK SEVDAMIZ TÜRKİYE
Başarmak istediğimiz her hedef, yalnızca bu vatan içindi. AK dava için çok büyük emekler verildi, verilmeye de devam ediliyor. AK Partimizin en büyük gücü aziz milletimize olan hizmet sevdasıdır” 

2cfa90bd-6301-4238-9c35-a78095bade06
ÇOK BÜYÜK BİR FARK VAR
AK Parti’nin kuruluşu ve ardından iktidarı ile birlikte Türkiye’de her alanda bir sessiz devrim gerçekleştirildiğini kaydeden Çebi şunları söyledi: “AK Parti öncesi Türkiye ile şimdiki Türkiye’yi bir kıyaslandırmaya başladığımızda aradaki büyük farkı hepimiz yakından görebiliyoruz. 
904837ca-c177-4fdd-a6ec-d1c2440a98fa
TÜRKİYE PRANGALARINDAN KURTULDU
AK Parti öncesi Türkiye yol haritasını IMF’ye, AB’ye, vesayet odaklarına, dış güçlerin ağzından çıkacaklara göre belirliyordu. O dönemler geride kaldı. Aziz milletimizin verdiği destek, kıymetli dava büyüklerimizin dava şuuru ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye prangalarından kurtuldu. 
ARTIK FARKLI BİR TÜRKİYE VAR
Artık kendi İHA/SİHA’sını, milli muharebe uçağını, uçak gemisini, helikopterini, tankını kendisi üretebilen bir Türkiye var. Artık sanayisiyle, teknolojisiyle, toplumsal yapısıyla, demokrasisiyle daha çok gelişen ve vesayeti yok eden milli iradenin hakimiyeti var.” 
ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti iktidarları dönemlerinde yapılan her hizmetin altında AK Partili yönetici ve dava büyüklerinin imzası bulunduğunu söyleyen Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Kuruluşumuzdan bu güne AK davamıza gönül vermiş, hizmet etmiş, katkı sunmuş, alın teri akıtmış, hizmet bayrağını bir adım ileriye taşımış, Sayın Cumhurbaşkanımızın yükünü omuzlamış dava büyüklerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal eden teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

e60b030a-d7d7-4594-945d-3b73c2c07df0
HEP BİRLİKTE YENİ DESTANLAR YAZACAĞIZ
Türkiye Yüzyılında yeni hedeflerimiz var. Şimdiye kadar hep birlikte nice destanlar yazdık yine aynı şekilde Türkiye Yüzyılını Sayın Cumhurbaşkanımızın yol göstericiliğinde; milletimizin desteği, çok kıymetli dava büyüklerimizin katkıları ve teşkilat mensuplarımızın dava şuuru ile inşa edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi