Aday adaylığı süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şaban Bülbül, Arsin’de AK Parti’nin hizmet bayrağı yukarıya taşıyacaklarını söyledi. Bülbül, bunun için büyük gayret göstereceklerini vurguladı. “Biz biriz, birlikteyiz, hep birlikte Arsin’iz” parolası ile yola çıkan Başkan Aday Adayı Bülbül, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ilçemizde hizmet bayrağını daha ileriye taşımak istiyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yanan sadece mega projeler hayata geçirmedi, milletimizle çok sağlam bir gönül bağı kurdu. Bu siyaset anlayışıyla her zaman yol aldık. Önce birlik ve beraberlik dedik her zaman.  Bu bağ bize hizmet ederken güç verdi.” dedi. 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN

ÖNCÜLÜĞÜNDE

HİZMETTE DURMAK YOK”

“Hem partime hem şehrime yıllarca hizmet etmekten büyük gurur duydum. Verilen hiçbir görevden kaçınmadık. Yine verilen hiçbir görevden kaçınmayacağız.” Diyen Bülbül, şunları kaydetti: “ Şimdi ilçem adına hissettiğim bir sorumluluk var. Bu sorumluluğu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  ve vatandaşlarımız takdir ederse yerine getirmek istiyorum.” 

“İŞİN MUTFAĞINDAN

SAHAYA ÇIKMAK İSTİYORUM”

Arsin için yola çıktıklarını ifade eden Bülbül, yıllardır Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Milletvekilleri öncülüğünde ilçede vatandaşların hayatını kolaylaştıracak önemli çalışmaların yapıldığını belirtti. Başkan Aday Adayı Bülbül, “Şehrimiz için her zaman işin mutfağında olduk, tecrübelerimizde katkı sunduk. Gerek Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı görevimiz sırasında gerekse meclis üyeliği görevlerimiz sırasında şehrimiz için çalıştık, fikir ürettik, değer katmak için uğraş verdik.  Şimdi ise işin mutfak kısmından çıkıp bu çalışmaları daha ileriye götürmek istiyoruz. Arsin’imizin geleceğe yönelik olarak vizyon ve misyonuna nasıl katkı sunabilir ve daha ileriye taşıyabiliriz bunun gayretinde olacağız. Bu doğrultuda yapacak olduğumuz projelerle ilçemize değer katacağımıza inanıyorum. Çehresini değiştirecek, gelişimine katkı sunacak çalışmalar hayata geçireceğiz. Hem mesleğimde hem de siyasette edindiğim tecrübelerimle ilçemize aktaracağım. Hemşehrilerimizin hiçbirşüphesi olmasın. Uzak ya da yakın mahalle bizim için yok. Her birinin gönlüne dokunacağız. ” Şeklinde konuştu. 

Yeni Anayasa Takımında Trabzonlu Vekil Görev Alacak Yeni Anayasa Takımında Trabzonlu Vekil Görev Alacak

“HER ZAMAN

ÖNEM VERDİLER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’a ve Arsin’e her zaman çok önem verdiğini belirten Bülbül, açıklamasın şöyle devam etti: “Arsin her yönüyle ve her geçen gün gelişen bir ilçe. Geldiğimiz süreçte sanayi bölgesi, turizm ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkıyor. Trabzon’u her yıl milyonlarca turist ziyaret ediyor. Arsin, gelişen doğa turizmi trendinden ne kadar pay alabilir buna bakacağız. Daha fazla pay alması için çalışacağız. Çünkü Arsin her şeyin daha fazlasını hak ediyor.  AK Parti’mizin belediyecilikte yazdığı tarihe ülkemizin her yerinde ve Arsin’de şahit oluyoruz. Bende buna tecrübelerimle katkı sunmak istiyorum. Takdir cumhurbaşkanımızın, AK Parti teşkilatımızın ve Arsinli hemşehrilerimizindir.”

Editör: Haber Merkezi