Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Araklı’da vatandaşlarla bir araya geldi. Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Serdar’ın eşlik ettiği Başkan Genç, şehit ve gazi aileleri ile yaşlı ve özel bireyleri evlerinde ziyaret etti. İlçe esnafını da dolaşarak hayırlı işler dileyen Genç, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Gün boyu süren ziyaretlerin ardından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla oruç açan Başkan Genç, Araklı’ya yönelik yatırımlar ve planlanan projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

F8A29Fdd Fba3 4F14 B4Ef 537D4C63373C

ARAKLI-BAYBURT YOLUNDA YENİ İHALE SÜRECİ BAŞLIYOR
Araklı’nın gelişimi için önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Genç, ilçenin ekonomik ve ulaşım altyapısını güçlendirecek projelerin devam ettiğini söyledi. Başkan Genç, “Şu anda iftar soframızda hemşehrilerimizle birlikteyiz. Gün boyu, ilçemizde yürüttüğümüz çalışmaları yerinde görme ve değerlendirme fırsatı bulduk. Araklı için planladığımız birçok projeyi hayata geçirmek adına yoğun bir gayret içerisindeyiz. Başta organize sanayi bölgesinin kuruluşu olmak üzere önemli bir süreci tamamladık. İnşallah burada kurulacak sanayi bölgesi, ilçemize ve bölgemize önemli bir istihdam alanı kazandıracak. Bunun yanında Araklı’nın uzun yıllardır beklediği Araklı–Dağbaşı–Bayburt yolu da bizim en önemli gündem maddelerimizden biridir. Şu anda 7 kilometre ve 10 kilometrelik iki ayrı bölümde çalışmalar devam ediyor. Sayın bakanımızın da onayını aldık ve bu ay sonunda yeni bir ihale süreci başlatacağız. Yaklaşık 15 kilometrelik yeni bir bölümün ihalesini de gerçekleştirerek bu önemli projede ciddi bir ilerleme kaydetmeyi hedefliyoruz” dedi.

9602Ebd5 9143 4461 B3B2 D26Eb04A18D0

Trabzon’da dolmuşa zam! İşte yeni fiyatlar
Trabzon’da dolmuşa zam! İşte yeni fiyatlar
İçeriği Görüntüle

ARAKLI’YA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak adına yeni bir kültür merkezi kazandırmak için de proje hazırlıklarına başlayacağız. Kaymakamımızın öncülüğünde, belediye başkanımız, ilçe başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek Araklı’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Cenab-ı Allah bizleri Ramazan ayında aynı sofrada buluşturdu. Ramazan’ın bereketini ve manevi atmosferini hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na da sağlık ve huzur içinde kavuşmayı Allah bizlere nasip eder.”

9F874616 D4Fc 4186 80A2 3Fb86883A7DeB22B40Df 0B6A 4D57 Bf40 7Cb40781Efa48C04Fbdd D6Ea 449B 9A55 39109E5E2F95

Muhabir: Ömer Altıntaş