OF'TA ÇOCUKLAR TEKNE ORUCU ETKİNLİĞİNE AKIN ETTİ
OF'TA ÇOCUKLAR TEKNE ORUCU ETKİNLİĞİNE AKIN ETTİ
İçeriği Görüntüle

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programına katıldı. Yetim ve öksüz çocuklar için gerçekleştirilen programda, Trabzon Valisi Tahir Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Vakıflar Bölge Müdürü Reşat Asrak, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli yer aldı.

1E0Aad23 9D23 4F24 A7Ad 7252B5Aeb0C0

YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Programda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yetim ve öksüz çocukların toplumun en kıymetli emanetleri olduğunu belirterek onların her zaman yanında olduklarını ifade etti. Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ve önderliğinde son yıllarda toplumumuzun bütün kesimleriyle olduğu gibi bize emanet olan yetim kardeşlerimizle de her zaman bir arada olmaya gayret ediyoruz. Özellikle 5 Mart Dünya Yetimler Günü vesilesiyle böyle anlamlı bir programda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kur’an-ı Kerim’de Cenab-ı Allah yetimlerin toplumun himayesine bırakılmış birer emanet olduğunu buyuruyor. Peygamber Efendimiz de yetimdir. Yetim olan bir peygamberin ümmetiyiz. Dolayısıyla bize emanet yavrularımızla beraber olmak, onların yanında olmak, dayanışmamızı ortaya koymak bizim için büyük bir sorumluluktur” dedi.

Ec72269F 4055 4D51 A911 2Fabc025B47D

TÜM KURUMLARIMIZLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ
Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birlik ve beraberliğimizi göstermek, onların dertleriyle dertlenmek yöneticiler olarak bizlerin vazifesidir. Bu anlayışla şehrimizde Sayın Valimizin önderliğinde tüm kurumlarımız ve belediyemizle birlikte hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Sayın Valimize ve Vakıflar Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu alanda gönülden çalışan başta vakıflarımız olmak üzere İHH’ya, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüze ve Diyanet Vakfımıza da özellikle teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah yaptığımız ibadetleri ve tuttuğumuz oruçları kabul eylesin, bizleri sağlık ve huzur içinde bayrama ulaştırsın.”

3D6734E1 Bf8B 42Eb Bffd 81074Fca9087B28B2023 Bdbd 4Caa 81E4 Ced24067A2A24C4Fc439 Eff1 47E4 Bde0 8F2C27F9Bd8B

Muhabir: Melek Çakır