Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor ile Galatasaray arasında Papara Park'ta oynanacak olan mücadele 19.00'da başlayacak.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, mücadele öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Ligimizin son şampiyonu. Çok net ligin üzerinde konu başlıkları var. 

Hüseyin’in oynamasının sebebi savunma yapacağız bu 3. Stoperim değil. Zaten daha evvel bek kullandık. 

Trabzonspor kadrosu ne olursa olsun her zaman zor deplasmandır. Bugün çıkacak 11 her zaman en iyi 11’dir.

Avrupa Kupaları bizim için önemli hedeflerden biri. Geldiğimizden itibaren 12 maç, 25 puan. Ortalamamız son derece iyi. Umarım bugün güzel bir maç, iyi bir oyun ama karşılığını bugün oynayan oyuncuların aldığı, güzel bir müsabaka bizim olur.

Bakasetas geçen hafta sakattı. Kulüpten daha resmi açıklama olmadığı için bunlar konuşuluyor. Dün bir toplantı yaptık. Bugün sahada olmak istediğini ifade etti. Biz de oyuna göre onu kullanacağız. Bence oyuncunun böyle bir süreçte bile sahada olmak istemesi bizim adımıza son derece değerli. 122 maça çıkmış. 

Abdullah Avcı'dan maç sonrası açıklama Abdullah Avcı'dan maç sonrası açıklama

Ömür 1999’lu. 3 senemiz beraber geçen, Trabzonspor’un altyapısından geçen ender değerlerden biri. Oyuncu kaybetmek benim hayatımda yok. Hiçbir oyuncu kaybedilmez. Onu kaybetmek için değil kazanabilmek için neler yaptığımızla ,ilgili çalışmalar yapıyoruz.

Ömür’ün zihinsel, fiziksel yorgunlukları oluyor. Kolay değil. Lakabı Ömür Avcı’dır aslında kulüpte. Ömür’ü kazanmak için devam ediyoruz. Hepimizde iniş çıkış olabiliyor. Böyle bir kararın alınma sebebi bazen bulunduğu alandan çıkıp kendini test etmesi, belki destek alması, farkındalığını belki ortaya koyacaktır. Bu aslında Ömür’ü kazanmak adına alınan bir karar. 

Ertuğrul Doğan için bir parantez de açmak istiyorum. Çok sağlıklı bir ilişkimiz var. Trabzonspor’a daha iyi ne yapabilirim için çalışan bir adam. Sayın Başkanla bizim ilişkimizi ne para, ne sonuç ne de ayrılıklar bozabilir.

Bozok buraya 2 sene önce alınan biri. Sağlıkla ilgili aldığım bilgiler doğrultusunda, insanlar ayrılmak isteyebilir en doğal hakları ama görevlerini sonuna kadar en doğru şekilde yapmalıdır, onunla ilgili böyle bir karar aldık.

Editör: Haber Merkezi