ARSİN İÇİN KÜÇÜK SANAYİ 
VAZGEÇİLMEZ BİR İHTİYAÇ 

I M G 3751

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, Trabzon’un Arsin ilçesi Cumhuriyet mahallesi esnafı ziyareti sırasında, “Biz bu ilçenin geleceğini düşünüyoruz. Bugünümüze bakıldığında bir küçük sanayi ihtiyacı baş göstermeye başladı. AK Parti sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yapan bir belediyecilik anlayışına sahiptir. Bu sebeple göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Arsin’e bir küçük sanayii kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı. 
I M G 3750

1 NİSAN’DA GERÇEK BELEDİYECİLİK 
ŞAKA DEĞİL 

Vatandaş ve esnaf ziyaretini eksik etmeyen Küçük, “Arsin’e ve Arsinliye bir sözümüz var. Bu söz üzere hareket ediyoruz. AK Belediyecilik zaten burada mevcut. Bizim yapacağımız çalışmalar ile Arsin, Trabzon’un gözde ilçelerinden birisi haline gelecek. Turizm ve sanayide Trabzon’un başını çekeceğiz.” dedi. 
I M G 3752

ARSİN’İ HER KESİMİYLE KUCAKLAYACAĞIZ

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık”30 yıllık arkadaşını ilk kavşakta sattı..." Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık”30 yıllık arkadaşını ilk kavşakta sattı..."

AK Parti’de her daim istişarenin önemli olduğunu vurgulayan Küçük, “AK Parti Belediyeciliğinin farkı Trabzon’da fazlasıyla biliniyor. Vatandaşımız da bu durumun fazlasıyla farkında. İlçemizdeki 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızla istişare ve ortak aklın önemine uygun bir biçimde hareket edeceğiz. İnşallah hep birlikte Arsin için geçmişte yapılan güzel işleri bir adım daha yukarıya taşıyacağız.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Editör: Ömer Altıntaş