Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Trabzon Şube Başkanı Gazi Mehmet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile Araklı Gaziler Derneği Başkanı Gazi Kamil Usta, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi’yi makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette birlik, beraberlik, karşılıklı hoşgörü ve sağduyunun önemi vurgulandı. Görüşmede, toplumsal dayanışmanın korunması ve yaşanan meselelerin karşılıklı diyalog ve istişare yoluyla çözüme kavuşturulmasının gerekliliğine dikkat çekildi.

Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek şehit aileleri ve gazilerin milletimizin en kıymetli emanetleri olduğunu ifade etti. Çebi, ilçede kardeşlik, dayanışma ve huzur ortamının korunması için ortak akıl ve sağduyuyla hareket etmenin önemini vurguladı.
Ziyaret, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.




