Çebi Ak Parti Araklı Belediye başkan Aday Adayı Dr.Hüseyin Avni Çebi’yi de yanına alarak Ankara yoluna revan oldu . Başkan Çebi yeni başkan Adayı Dr.Hüseyin Avni Çebi’yi de yanına alarak Ak Parti Genel Merkezine oradan TBMM’ye giderek Trabzon Milletvekilleri ile oradan da Trabzonlu Bakanlarla tanıştırdıkdan sonra son olarak Ankara’daki bürokrat ve İş insanları ile bir araya gelerek tarafları bir birleri ile tanıştırarak olası ön yargıyı ortadan kaldırdı .

IMG_2518-2

Başkan Çebi Ankara ziyareti sonrası Araklılı iş insanlarının onurlarına verdiği yemekte  ;Adalet Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz,Zonguldak eski Milletvekili Polat Türkmen,Yargıtay Üyeleri Mehmet Osmanoğlu,Aydın Şimşek,Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Turan Kuloğlu, Birlik Vakfı Ankara Başkanı Muhittin Bal,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Necdet Sıtkı Yakupçebi,Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kemal Delimehmet, Araklı Belediye Başkan Adya aday adayı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi,Gençlil ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Selçuk Çebi, Sanayi  ve Teknoloji Bakanlığı Personel Daire Başkanı Emin Ersoy Bacı,Kültür ve  Turizm Bakanlığı Ankara İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, Milli Parklar Şube Müdürü Abdullah Alioğlu,Başkent Araklı Derneği Başkanı Tacettin Çebi, iş insanları Ali Helvalı,Özcan Hacıhasanoğlu, Ömer Naci Çebi ve Sefa Hancı ile birlikte işinsanı Erdoğan Hancı’nın misafiri olduk.Kendilerini  yakından tanıma imkanım oldu.Maşallah herbiri birbirinden değerli ve başarılı hemşehrilerimiz.Allahım sayılarını artırır inşallah.Nasip olurda görev verilirse beraber Araklı’ya çok güzel hizmetlerimiz olacağına inancım tam .Selamlar , sevgiler, saygılar.

Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde! Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde!

IMG_2520-1IMG_2524IMG_2522IMG_2523IMG_2519-2

Editör: Ömer Altıntaş