Artvin'de 3 Çoban 1000 Koyunla Çığ Altında Kaldı
Artvin'de 3 Çoban 1000 Koyunla Çığ Altında Kaldı
İçeriği Görüntüle

İlçenin merkez ve kırsal mahallelerinde aynı anda birçok noktada asfalt, beton yol, kaldırım, asfalt yama, kanava ve yağmur suyu hattı temizliği, korkuluk ile taş duvar yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak, ulaşım güvenliğini artırmak ve mahallelerin çehresini daha düzenli hale getirmek amacıyla çalışmalar planlı ve programlı bir şekilde yürütülüyor.

Efd77412 06B6 458C 82D6 42A007094A3B

Yürütülen çalışmalar kapsamında; bozulan ve deforme olan yollar yenilenirken, dar ve riskli güzergâhlarda beton yol uygulamalarıyla ulaşım konforu artırılıyor. Kaldırım düzenlemeleriyle yaya güvenliği sağlanırken, özellikle yağışlı havalarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla kanava ve yağmur suyu hatlarında kapsamlı temizlik çalışmaları yapılıyor. Ayrıca, zamanla yıpranan yollarda asfalt yama çalışmalarıyla ulaşımda süreklilik sağlanırken, riskli alanlarda korkuluk imalatları ve taş duvar çalışmalarıyla can ve mal güvenliği güçlendiriliyor.

Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçenin her noktasına hizmet götürme kararlılığını vurgulayarak, “Akçaabat’ımız için durmadan çalışıyoruz. Aynı anda ilçemizin birçok noktasında, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile güçlü bir iş birliği içerisinde asfalt, beton yol, kaldırım, kanava temizliği, asfalt yama, korkuluk ve taş duvar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız; hemşehrilerimizin daha güvenli, daha konforlu ve daha modern bir çevrede yaşamalarını sağlamak. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyorum. Akçaabat için durmak yok, yola devam.” ifadelerini kullandı.

7Fcfea23 B0Ef 4886 8673 Bde556D2A1Eb

Akçaabat Belediyesi, belirlenen program doğrultusunda ilçe genelindeki altyapı ve üstyapı çalışmalarını etap etap sürdürerek, mahallelerin ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üretmeye devam edecek.

Muhabir: Ömer Altıntaş