Güzide Önsel Uzun Yeni Parti İl Başkanlığı’na Adayım
Güzide Önsel Uzun Yeni Parti İl Başkanlığı’na Adayım
İçeriği Görüntüle

Gün boyu süren program kapsamında Yomra Vakfı ziyaret edilerek vakıf temsilcilerinin talep ve önerileri dinlendi, ilçedeki eğitim yatırımları yerinde incelendi.

6C23731D B7Dd 4Aa0 8A11 5C4877Fe5819

Programa Adil Karaismailoğlu ve Vehbi Koç’un yanı sıra AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üye Ayfer Cihan, İl Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mahmut Çavuş ve AK Parti Yomra İlçe Başkanı Aydoğan İskender de katıldı.

Afca5Cb4 B1B7 44E4 A7C9 2Bd82Fd5D5A7

YOMRA VAKFI’NIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Program kapsamında Yomra Vakfı ziyaret edildi. Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak’ın da eşlik ettiği ziyarette, Selçuk İskender ve Eyüp Ergan da vakfı temsilen hazır bulundu.

Gerçekleştirilen görüşmede vakfın çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunulurken vakıf temsilcilerinin talep ve önerileri dinlendi. Yomra’nın ihtiyaçları ve ilçeye yönelik çalışmaların ele alındı.

EĞİTİM YATIRIMLARI YERİNDE İNCELENDİ

Yomra’daki temasları kapsamında yapımı devam eden Yomra Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret eden Adil Karaismailoğlu, Vehbi Koç ve beraberindeki heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eğitim vizyonunun şehre yansımasının önemine dikkat çekilirken eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve öğrencilerin daha nitelikli eğitim ortamlarına kavuşması konuları ön plana çıktı.

Heyet, programın devamında Yomra Merkez Ortaokulu’nda düzenlenen bayrak törenine katıldı.

YOMRA’NIN YATIRIMLARI VE GELECEĞİ GÜNDEMDE

Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Milletvekili Vehbi Koç’un katılımıyla gerçekleştirilen programda, Yomra’nın ihtiyaçları, vakıf çalışmaları ve eğitim yatırımları gündeme geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Yomra’ya yönelik yatırımları ve ilçenin gelişimine katkı sunan çalışmaları da programın öne çıkan başlıkları arasında yer aldı.

AK Parti heyeti, gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçedeki kurum ve kuruluşların talep ve beklentilerini dinlerken devam eden eğitim yatırımlarını da yerinde değerlendirdi. Yomra’da gerçekleştirilen temaslarda, ilçenin gelişimi ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların önemi vurgulandı.

Muhabir: Melek Çakır