“Türk Kültürü, Mutlaka Geleceğe Taşınmalı” “Türk Kültürü, Mutlaka Geleceğe Taşınmalı”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 28 ve 29 Aralık 2023 tarihlerinde Trabzon'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Bakan Tunç'un ziyaret programı, eğitim ve adalet alanlarında bir dizi önemli görüşmeyi içerecek.

IMG_4928-3

Ziyaretin ilk gününde, 28 Aralık Perşembe günü, Bakan Tunç Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret ederek, üniversite yönetimi ve öğrencilerle buluşacak. Akşam saatlerinde ise gençlerle KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi'nde bir araya gelecek.

29 Aralık Cuma sabahı, Akçaabat Adliye Sarayı'nın temel atma törenine katılacak olan Bakan Tunç, öğleden sonra Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne nezaket ziyaretlerinde bulunacak. Ayrıca, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi ve Trabzon Adliyesi'ni de ziyaret edecek. Günün sonunda ise AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, parti yetkilileri ve üyeleri ile görüşmeler yapacak.


Bakan Tunç'un Trabzon ziyareti, kentin eğitim ve adalet alanlarında yürütülen faaliyetlere verdiği önemi vurgulamakta ve yerel yönetimlerle iş birliğini pekiştirmeyi amaçlamakta. Yapılacak görüşmelerde, bölgenin ihtiyaçları ve devam eden projeler üzerine değerlendirmelerde bulunulması bekleniyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Trabzon ziyaret programı şu şekilde :

28 Aralık 2023, Perşembe

19.00: Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ziyareti.
19.30: Gençlik Buluşması (KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi)


29 Aralık 2023, Cuma

10.30 Akçaabat Adliye Sarayı Temel Atma Töreni
13.00 Trabzon Valiliği ziyareti
14.00 Trabzon Büyükşehir Belediyesi ziyareti
15.00 Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi ziyareti
16.00 Trabzon Adliye ziyareti
17.30 Trabzon AK Parti İl Başkanlığı ziyareti

Editör: Muharrem Altıntaş