Trabzonspor'un İstanbulspor maçı 11'i belli oldu! Trabzonspor'un İstanbulspor maçı 11'i belli oldu!

Abdullah Avcı: Şehitlerimiz var üzüntülüyüz. 2 tane planı olan takım sahadaydı. Baskıları nasıl yapacağız ve yönlendirecek dar alandan çıkarmayacaktık. Çıktıklarında kenar ortadan gol yedik. Oyuna tamamen sahip olup devreden önce golü bulduk. Yapamadığımız final pasları vardı. İkinci yarı oyunu domine ettik. Daha etkin daha pozisyon olması gerekiyor. Rakibin yakaladığı pozisyonlar var. Kalite hız problemini çözmemiz lazımdı. Bugün kazanmayı bir tık daha hak etmiş olabiliriz. Yeni bir beyaz sayfa açmak istiyoruz.

Organizasyonda biraz ilerleme var, çalışmaya devam ediyoruz. Kazanamadık, kazanmaya çalışacağız. Abdülkadir ve Onauchu sorusuna cevap veren Abdullah Avcı:  Ömür buna alıştı artık. Bir kısım alkışlıyor bir kısım tepki gösteriyor. Taraftar fedakarlık yaparak galibiyet görmek istiyor. Onauchu önemli oyuncumuz. Topu uyruğunda başka bir oyun oynuyor.

Top kayıpları çok fazlaydı, rakibin arkalarında fırsatlar vardı. Destan’ı tercih ettim, taktiksel amaçlıydı. Bu şekilde değerlendirdik. Rakibin merkezde nasıl bir pozisyon aldığını hatırlatayım. 3-2-2 formasyonunu merkezde alıyor. Mecutttaki orta sahadan bir gazlayım. 4-4-2 de iki fazlayım. Bu senin kalene gelmeni sağlar. Oyundaki amacımız sayısal üstünlüklerini durdurmaktı.  Tony ile ben buradan ayrıldıktan sonra da iletişim halindeyim. Nwakaeme sorusunu yanıtlayan Avcı: Tony burada çok saygınlık gören birisi kim olursa olsun Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda hamle yapabiliriz. Şu an mevcut kotamız dolu. Bu süreç çalışarak devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi