Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Trabzonspor, Fenerbahçe'nin 10 maçlık serisini bitirip karşılamayı 3-2 kazanmayı bildi.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Fırtına potada var Fırtına potada var

Trabzon'da kaza! 7 Yaralı...
Trabzon'da kaza! 7 Yaralı...
Abdullah Avcı açıklamasında ‘Rakiple ilgili söylemiştim, kaybettikleri yerdeki toplardaki baskıya çok fazla kişiyle geliyordu, bunu nasıl kırabiliriz ve sonuçlandırabilirz düşüncesiyle oynadık. Onuachu ve ömür ile blok halinde belli bir yöne yönlendirdik. 2. Yarıda düşüşler olsa da hamleler yaptık. Oyun ilk yarı 2-0 oluoyrdu faul verildi galiba. İlk penaltıdaki forma çekişiyle onun farkı ne:? Aydınlatırsa sevinirim. Bir şey kazanmadık maç kazandık. Yapmamız gereken mesafe kat etmemiz gereken çok iş var. Taraftarımızın istediği oyunu biliyorum zaman tekrar ve kaliteyi arttırmamız gerekiyor. Galibiyeti bütün dünyadaki Trabzonsporlulara hediye ediyoruz. Başkanımız Ertuğrul Doğan’a galibiyetin büyük parçasını hediye ediyorum. Tekrar çalışarak daha iyi olmamız lazım, yeterli değiliz. 

Trabzonspor her zaman kazanmak için oynar. Baskılı oyun istedik zaman zaman doğru yaptık. Planlamayı doğru yaptıklç. Baka ve Trezeguet gibi oyuncuları doğru kullandık. Fenerbahçe’yi topun peşinden koşturursan baskı kırılacaktır. Bunu düşünüyorduk ve değerlendirdik. Akan oyunda gol yemiyoruz, iyi yoldayı geliştirmemiz gereken oyunumuz var. ‘ ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi