Genç:Bize Emanet Olan Canlara Sahip Çıkacağız Genç:Bize Emanet Olan Canlara Sahip Çıkacağız

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Vakfı iş birliğiyle Filistin’e gönderilen 3 tır yardım malzemesi, Trabzon Kahramanmaraş  Caddesi’nde düzenlenen bir törenle uğurlandı.

I M G 9080

Törene Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Gülay,Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim ,AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, ve Trabzon Hayrat Vakfı Başkanı Sait Acar,Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır katıldı.

Trabzon’dan Filistin’e yardım eli! 3 tır yola çıktı

I M G 9053

Trabzon Hayrat Vakfı Başkanı Sait Acar, törende yaptığı konuşmada, “Biz Hayrat Vakfı olarak daha önce 11 gemi ve 13 uçakla destek verdik. Bu tırları bugün Mersin Limanı'na uğurlayacağız. Müslüman medeniyeti olarak nerede mazlum ve mağdur varsa yardımına koştuk. İnandığımız değerler bize bunu emrediyor. Bizim medeniyetimizde yardımlaşma vardır. Bu iyilik hareketini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

I M G 9117
AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ise konuşmasında, “Gazze kanayan yaramız, adeta bir soykırım devam ediyor. Hayrat Vakfı'nın yapmış olduğu bu yardımı çok önemsiyorum. Bu tırlarla bir nebze olsun yaraya merhem olmayı istedik.” ifadelerini kullandı.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, "Üniversite olarak Filistin’i destekliyoruz, yanındayız. Duyarlı davranıyoruz. Yapacak çok iş var. Bu yardıma vesile olanlara teşekkür ediyorum." dedi

Trabzon’dan Filistin’e yardım eli! 3 tır yola çıktı

I M G 9142

Trabzon Valizi Aziz Yıldırım, "Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Eğer bir tarafta bir zulüm varsa bunu ortadan kaldırmak işin gayret etmeliyiz. Biz her zaman Filistin’i destekledik. Bugünün dünyasında herkes üzerine düşeni yapmak mecburiyetinde. Emeklerimiz daim olsun bereketli olsun." şeklinde konuştu.

Editör: Ömer Altıntaş