• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
22°

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Trabzon Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Trabzon Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Trabzon Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi haberleri Trabzonhaber24 sitemizde


Ekonomi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, indirimli ekmek satışına başladı. 200 gram ekmeğin 8 TL’den satıldığı ekmek satış noktasına ilgi gösteren vatandaşlar uygulamadan...

Ekonomi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların piyasadan daha düşük fiyatla ekmek alabilmesi için satış noktalarını hayata geçiriyor. İndirimli ekmek satış noktalarının ilki...

BÖLGESEL

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, turizm cenneti Uzungöl’e ziyaretçilerin daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

KÜLTÜR-SANAT

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Ganita Akşamları’ etkinlikleri kapsamında Karadeniz türkülerinin sevilen ismi İsmail Türüt’ü, Trabzonlularla buluşturuyor.

SİYASET

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre asılan afişler hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Hıdırnebi Yaylası’nda faaliyet gösteren işletmeleri denetledi. Eksikleri bulunan 5 işletme uyarılırken, denetimlerin devam edeceği bildirildi.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol olmadığı için akülü arabasıyla evinden çıkamayan yürüme engelli Mustafa Akdeniz'in imdadına yetişti.

TRABZON

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte etkili olan şiddetli yağışların ardından sorumluluk alanındaki tüm yolları açtıktan sonra ilçe belediyelerinin çalışmalarına destek veriyor.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Sümela Manastırı çevresinde seyyar satış yapanlara müdahale etti ve görüntü kirliliği yaratan derme çatma 12...

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 175 personel, 113 iş makinesi ile şehir genelinde sağanak yağışın hasar verdiği 177 noktaya müdahale ederek...

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Yomra ilçesinde 70 metrelik uçuruma yuvarlanan araçtaki  iki vatandaşı zamanında müdahale ile kurtardı.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.