Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle  ‘Yaz Spor Okulları’ açılış programı, düzenlendi.

  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Trabzon’da gerçekleşen yaz sporları etkinliğinde açılış konuşması yaptı. 

Yaptığı konuşmada şu şekilde: Sevgili gençler ve çocuklarımız Trabzon hakikaten bir spor şehri, bugün bunu birkez daha teyit etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Binlerce çocuklarımız başarılı antrenörlerimizle birlikte iyi bir geleceğe adım atacağına inanıyoruz. Trabzon şehri çok önemli sporcular yetiştiren bir şehir. Olimpiyat şampiyonumuz yoktu onada kavuştuk. 

İnşallah ileride de bu faaliyetlerin sonucu Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu olabilecek gençler yetiştireceğiz.  Trabzon spor bakımından alt yapısı en zengin şehir . Bu kaynağı doğru kullanarak ileride madalyalar kazandıracak gençler yetiştirmek istiyoruz. 

Bu yaz boyunca organizasyonu ve tesisleri iyi kullanarak gençlerimize iyi vakit geçirmesini sağlayacağız. İyi olan sporcular ile özel şekilde ilgilenip onları geleceğe hazırlamak istiyoruz. 

Kış mevsimi de bu spor faaliyetlerine devam edeceğiz . Ben özellikle Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür ediyorum. Bizler ile çok ilgilenip güzel bir iletişim sağlıyor. 

Trabzonspor, Slovenya'ya geldi! Bjelica nefes aldırmadan başladı..
Trabzonspor, Slovenya'ya geldi! Bjelica nefes aldırmadan başladı..
Burada 117 tane antrenör hocamız varmış onlarada gayretleri ile çocuklarımız güzel bir spor yazı geçirecekler. 
IMG_1456

Buradan ailelerede sesleniyorum çocuklarımıza her zaman destek olalım ki ileride bizi gurulandıracak başarılar elde edebilsinler. Bu iş sadece çocukların yeteneği ile olmaz en önemlisi sizlerin ve bizlerin desteği ile olur." ifadelerini kullandı.

IMG_1456IMG_1458

Editör: Muharrem Altıntaş