MİLLİ ATICI BUĞRA SELİMZADE, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
MİLLİ ATICI BUĞRA SELİMZADE, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
İçeriği Görüntüle

Çin’in Emeishan kentinde düzenlenen 10. Dünya Kung Fu Şampiyonası’nda Türk sporcular önemli başarılara imza attı. Trabzonlu sporcu Ayşe Sude Akyüz, üç farklı kategoride dünya şampiyonu olarak organizasyona damga vurdu ve Türkiye’ye büyük gurur yaşattı. Akyüz’ün yanı sıra, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz, Wushu Kung Fu Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Mustafa Meral ve turnuvada madalya kazanan sporcular, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

7Bf736Ef A0Ad 4A63 95F1 6096Ff3D056B

SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Sporcuları tebrik eden ve başarılarının hem Trabzon hem de Türkiye için gurur verici olduğunu vurgulayan Başkan Genç, “Ülkemizi başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Ortaya koydukları mücadele, gösterdikleri disiplin ve elde ettikleri dereceler bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bu başarıda emeği geçen sporcularımıza, antrenörlerine, federasyon yöneticilerimize ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Gençlerimizin uluslararası platformlarda sergilediği performans, Türk sporunun geleceği adına bizlere umut vermektedir. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edecek, gençlerimizin başarılarını desteklemek için imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

6186Df6B 06Fd 4Fd3 9029 B90C4C0Ce997

BAŞARILAR ARTACAK
Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz ise, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’in bizleri ağırlaması ve sporcularımıza gösterdiği ilgi, destek ve teşvik çok kıymetlidir. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyor, tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kez daha yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Muhabir: Melek Çakır