CHP’li Sibel Suiçmez’den Araklı Katı Atık Tesisine Sert Tepki CHP’li Sibel Suiçmez’den Araklı Katı Atık Tesisine Sert Tepki

I M G 8537
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ganita’da Trabzon Gençlik Şöleni gerçekleştirdi. Flyboard gösterisi, horon ekibi şovu ve ışık gösterilerinin de düzenleneceği Gençlik Şöleninde Oğuzhan Koç ve Seren Uzun da sahne alacak. Ortahisar Kahramanmaraş Caddesinde kortej yürüyüşü ile başlayan Trabzon Gençlik Şöleni Ganita’da geniş katılımla devam etti. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ,Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu,MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar,MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç,Ak Oarti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan,MHP Trabzon KAÇEP Başkanı Gülen Demir ve protokol üyeleri Ganita'da Flyboard gösterisini izledi. Gösterinin ardından etkinliğin ev sahibi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konuşma yaptı.

I M G 8578
Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Genç, gençlerin toplum için ve gelecek için önemine değinerek, "19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımız etkinlikleri dolayısıyla tertip ettiğimiz ama hem bugüne hem geleceğe Türk'ün mührünü vuracak olan gençlerimizi böyle cıvıl cıvıl gördüğümüz bu güzel etkinliğimize teşrif eden bütün gençlerimize misafirlerimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Gençlik haftası ve yarın itibariyle kutlayacağımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını sadece ve sadece gençlere armağan eden Cumhuriyetimiz kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını buradan rahmetle minnetle ve şükranla anıyoruz. Bayramınızı kutluyorum. Sevgili gençler şu sözü artık literatürden kaldırmak istiyoruz. Gençler siz bizim geleceğimizsiniz artık demiyoruz. Çünkü şuanda ülkemizin gelişmesine katkı sunan tam bağımsız Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlememize katkı sağlayan bütün gelişmelerin sahibi olan siz sevgili gençleri yürekten kutluyorum. Tebrik ediyorum. Böyle bir gençliğe sahip olmanın da gururunu yaşıyoruz. Şuanda ülkemizin en büyük gücü siz sevgili gençlerimizsiniz. Hem bugünümüzsünüz Hem yarınımızsınız. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin sırtında tam bağımsız ilelebet Türkiye yolunda ülkemiz emin adımlarla yoluna yolculuğuna devam edecek inşallah. bunun sahibi sizlersiniz, bu nedenle sizler için ne yapsak azdır. Sayın Valim seçim dönemi gençlerimizle buluştuğumuzda seçimden sonraki alışmalarınıza bizler isin ne tür etkinlik düşünüyorsunuz demiştik. Ben de bu soruyu onlara sormuştum. Ya başkanım bu finaller var, vizeler var, ondan sonra söyle bir daha rahat ortamlara ihtiyacımız var. Bize bu konuda nasıl destek olacaksınız dediğimde her şey gençler için dedim ve gençlik haftamızda bu güzel etkinliği düzenledik. Bunun için mutluyuz. Gençlere karşı sözümüzü yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Simdi gördüğünüz bu güzel bu renkli gösterilerle beraber ay yıldızı bayrağımız her zaman olduğu gibi ilelebet göklerde dalgalanmaya devam edecek. Hepimizin sayesinde ama özellikle gençlerimizin sayesinde. Ardından da yine sizleri daha mutlu anlara taşıyacağımız güzel sanatçılarımız var. İnşallah gençlik haftamızda gençlerimiz mutlu olsun." dedi.

I M G 8525I M G 8553I M G 8576I M G 8577I M G 8575I M G 8547I M G 8576I M G 8581I M G 8580I M G 8579

Editör: Ömer Altıntaş