TRABZON KUCAKLAŞTI

1E567Aea Fab4 4B25 B1D4 1863151052B2Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e sağlık turizmine verdiği katkılardan dolayı plaket taktim etti .
I M G 3328-1  
Bayramlaşma törenine, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu,  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti il Başkanı Sezgin Mumcu, MHP İl Başkanı Ömer Ayar, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Trabzon’da kamu kurumlarının Bölge ve İl Müdürleri, Genel Sekreter ,Genel Sekreter Yardımcıları ,Trazon’da ki STK’ların ve Sendikaların Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

I M G 3390-1
BİRLİK VE BERABERLİĞİMZ DAİM OLSUN
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşları ilk olarak trafik kazaları ile ilgili uyardı. Bayramların birlik ve beraberliği ortaya koyan sahneler olduğuna dikkat çeken Vali Yıldırım, “Birlik ve beraberliğimizi ortaya koyan sahnelerdir. Bayramlarda ne yazık ki kazalar oluyor. Özellikle vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları, gidecekleri yerlere 4 - 5  veya  10 dakika daha geç gitmeleri halinde sağlıklı gidebileceklerini bilmeleri gerekiyor. Bir de acemi kasaplarımız var. Bu kişilerin kendilerini kasap olarak görmemeleri, mutlaka bu işi bilenlere bırakmalarında fayda var. Üzüntülere, yaralanmalara sebebiyet veriyor. Bayramlarımız gayet güzel geçiyor. Bütün vatandaşlarımız birlikte oluyorlar. Uzaktakiler yakına geliyor. Birbirini uzun süredir görmeyen insanlar birbirini görüyor. Bu da bizi sevindiriyor. Bayramlarımızı tekrar kutluyorum. Bayramımız bayram olsun inşallah” dedi. 
I M G 3396

GAZZE’DE SOYKIRIMIN SOL BULMASINI 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç şu ifadelere yer verdi: “Bütün ülke sathında olduğu gibi, huzur içinde, sükunet içinde bayramımızı kutluyoruz. Bizde sayın valimle beraber şehrimizde bayramın güzellik içinde yaşanması için bütün tedbirleri aldık. Yine kazaların olmaması için vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Bayramlar bir arada olmak, kaynaşmak, hasretlerin giderildiği güzel bir gün. Biz huzur dinde bayramımızı idrak ederken kanın - gözyaşının olduğu kardeşlerimizin de kurtuluşuna bu bayramın vesile olmasının, Gazze’deki insanlar dramının ve soykırımın son bulmasını yüce Allah’tan diliyorum.” 

SAVAŞ BİTSİN
AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Kurban Bayramımız memleketimizde huzur içinde kutluyoruz. Dünyada bugün özellikle başta Filistin ve Gazze başta olmak üzere dünyada bu bayramı zulüm altında geçiren bir çok Müslüman kardeşlerimiz var. Onlarında bu bayram vesilesiyle huzura sükuna kavuşmasını, savaşların bitmesini temenni ediyoruz” diye konuştu. 
I M G 3408

BAYRAM TADINDA GÜNLER
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “ Bayramlar, küskünlüklerin bittiği herkesin saygı ve sevgiyle kucaklaştığı zamanlardır. Tam da o ruha uygun şekilde buradayız. Şu ana kadar bayramın huzurunu ve manevi ruhunu bozacak hiç bir şey olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Bayram tadında günlerle ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadesine yer verdi. 
I M G 3322-1

MHP İl Başkanı Ömer Ayar, “Bugün burada hep beraber halkımızla vatandaşımızla bayramlaşma çok önemli, çok anlamlı. Güzellikler dolu nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

I M G 3344-1I M G 3353-1I M G 3373I M G 3323-1

Editör: Ömer Altıntaş