Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kurumsal yapıda yapılan yeni düzenlemeler kapsamında üst yönetimde önemli atamalar gerçekleştirdi. Belediye bünyesindeki Zabıta, İtfaiye ve Sosyal Hizmetler dairelerinde görev değişikliği yapıldığı açıklandı.

ÖZTÜRK, İTFAİYE DAİRE BAŞKANI OLDU
Uzun süredir Zabıta Daire Başkanlığı görevini yürüten Muharrem Öztürk, yeni düzenleme ile İtfaiye Daire Başkanlığı’na atandı. Öztürk’ün, tecrübesi ve saha hakimiyetiyle yeni görevine hızlı şekilde uyum sağlaması bekleniyor.
ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞINA ERDOĞAN SADIKLAR ATANDI
Muharrem Öztürk’ün yerine Zabıta Daire Başkanlığı görevine belediyede çeşitli birimlerde yöneticilik yapan Erdoğan Sadıklar getirildi. Sadıklar’ın, özellikle denetim ve disiplin alanındaki tecrübesi nedeniyle bu göreve tercih edildiği ifade edildi.
SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI’NA ESENGÜL KİBAR
Belediyenin sosyal projelerinden sorumlu birim olan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na ise Esengül Kibar atandı. Kibar’ın, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik çalışmaların güçlendirilmesinde aktif rol üstlenmesi bekleniyor.
Yapılan atamaların belediye hizmetlerinin daha etkin ve koordineli yürütülmesi amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.




