CHP Ortahisar İlçe Başkanı Batmaz’dan Ak Parti Ortahisar İlçe Başkan Çebi’ye Jet Yanıt CHP Ortahisar İlçe Başkanı Batmaz’dan Ak Parti Ortahisar İlçe Başkan Çebi’ye Jet Yanıt

Bu kutsal demokratik süreçte, hemşehrilerimizin verdiği destekle layık görüldüğümüz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı bizlere büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Bunu sadece bir siyasi başarı değil, aynı zamanda şehrimizin geleceği ve kalkınması için bir fırsat olarak görüyoruz. Hedefimiz, Trabzon'u Türkiye'nin en modern, en yaşanabilir ve en cazip şehirlerinden biri haline getirmek. Yerelde şehrimizi, ulusalda ülkemizi, dünyada, köklü tarihine yakışır, hak ettiği yerlere taşımaktır… Bu hedefe ulaşmak için birlik ve beraberlik içerisinde, oy takdirini bizden yana kullanan ya da kullanmayan vatandaşlarımızı ayırt etmeden bütün hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Hizmetin gitmediği, belediyemizin varlığını gösteremediği, tek bir köy, mahalle, sokak bırakmayacağız. Trabzon’u daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız.
 
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkiye genelinde ve Trabzon’umuzda hemşehrilerimiz bir irade karar ortaya koymuş; hemşehrilerimizin bu iradesi sandıkta tecelli etmiş, bizlere sandık yoluyla bir mesaj iletmiştir. AK Partimizin kurulduğu günden beri, biz her zaman milletimizin bize çizdiği istikamette yolumuza devam ettik. Pusulamız her zaman milletimiz oldu. Çünkü AK Partimizin hamurunu milletimiz yoğurdu, AK Partimizin kumaşını milletimiz dokudu, AK Partimizin tabelasını milletimiz astı. İşte bu yüzdendir ki vatandaşlarımız hiç merak etmesin sandıktan gelen mesaj bizim bundan sonraki yön pusulamız olacaktır.
Bugün de aldığımız bu sonuçlar esasında bizim için bir dönüm noktasıdır. Trabzon Büyükşehir Belediyemizde elde ettiğimiz kazanımın yanı sıra ilçelerimizde yaşadığımız oy kaybıyla ilgili olarak detaylı bir analiz yapacak ve eksik kaldığımız noktaları tespit edeceğiz. Bu analizi, şehrimizin tüm paydaşlarının görüşleri doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Sonuçlara dayanarak, önümüzdeki seçimlerde çok daha iyi bir başarı elde etmek için gereken adımları atacağımızı taahhüt ediyoruz. Trabzon'un her bir ilçesinde yaşayan hemşehrilerimizin desteğiyle, daha güçlü ve daha birlikte hareket eden bir AK Parti olarak, şehrimizi daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışacağız.
 
Bu kentin vatandaşları olarak siyasi görüşlerimiz bizlere elbet farklılıklar getirecektir bu olağan ve bence renkli bir durumdur. Biz hiçbir şekilde bu kentin kardeşliğinin, sosyal bütünlüğünün bozulmasına izin vermeyeceğiz. Trabzon’umuzun dik duruşunu bozmayacağız, bozmaya çalışanlara da fırsat vermeyeceğiz. Özellikle seçim sürecinde yürütülen barışçıl çalışmalardan dolayı kentimizde olağandışı hadiselerin yaşanmamış olması gurur vericidir. Bu tutumlarından ötürü bütün siyasi parti teşkilatlarına da teşekkürlerimi sunuyorum. Trabzon’umuza da ancak bu yakışırdı.
Bugüne kadar milletimizin takdirini baş tacı ederek kabul ettik ve milli iradeye her daim boyun eğdik. Vatandaşlarımızın iradesi sonucunda seçilmiş olan belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini, muhtarları ve azaları ayrı ayrı kutluyorum.
2 dönem boyunca yerelde hizmet vermiş bir belediye başkanı olarak şunu diyebilirim ki gereğini yerine getirmeye hevesli olduğumuz çok fazla iş var. Trabzon’da çok güzel işlere imza attık. İl Başkanlığı ve Ortahisar Belediye Başkanlığı dönemim de dahil ilk günden beri şehrimize önemli yatırımlar kazandırdık. Ulaşımı kolaylaştırdık, şehri modernleştirdik. Sosyal ve kültürel alanlarda da önemli çalışmalar yürüttük. İlkleri hayal edip vizyon eserleri şehrimize kazandırdık. En doğusundan en batısına, kuzeyinden güneyine kadar 4.685 km2 olan “SEVDAMIZ  TRABZON’UMUZ” için bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla, Murat Zorluoğlu Başkanımdan aldığım bu hizmet bayrağını daha yukarıya taşıyacağız. Şimdi huzurunuzdayız. Görev süremiz boyunca her daim huzurunuzda olacağız. Biz bu kentin sokaklarında başımız dik yürümekten, bütün hemşehrilerimizle selamlaşmaktan kendimizi alıkoymayacağız. Aynı sofrada yemeye, aynı derde ağlamaya devam edeceğiz.
31 Mart Yerel Seçimleri'nde bize göstermiş olduğunuz teveccüh için tekrar teşekkür ediyor, şehrimize hayırlı hizmetler yapmayı Allah'tan niyaz ediyorum. Vatandaşlarımızın teveccühüne layık görülen tüm belediye başkanlarımı, meclis üyelerimi, muhtarlarımı ve azalarımı tebrik ediyor, önümüzdeki çalışma döneminin Trabzon’umuz için hayırlı olmasını diliyorum.
 
Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun.
 
 
 
     Ahmet Metin GENÇ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı

Editör: Ömer Altıntaş