İŞ ADAMI EMRE AKSOY'UN  ZAĞNOSSPOR KULÜBÜ MAÇKASPOR'U YENEREK ŞAMPİYON OLDU 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon 1. Amatör futbol liginde 2014-2015 sezonu şampiyonu olup, Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren Zağnos Spor Kulübü’nün Başkanı Emre Aksoy kulüple ilgili değerlendirmelerde bulundu.

EMRE AKSOY “EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK”

Zağnos Spor Kulübü kurulalı 10 ay olmasına rağmen, geçen süre zarfında birçok branşta önemli başarılara imza attıklarını belirten Aksoy; “Futbolda hedeflediğimiz gibi ligi şampiyon bitirip bir üst lig çıkma başarısını elde ettik. Her yıl bir üst lige çıkma ve 7 yıl içerisinde Süper Lig’de oynama hedefinde bir adımı geride bıraktık. Yönetim kurulundaki tüm arkadaşları, teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. Zağnosspor bileğinin hakkıyla tertemiz bir şampiyonluk elde etmiştir. Kulüp tarihimizde futbol branşında ilk kez kupa kazanmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Mutluyuz çünkü verdiğimiz emeklerin karşılığını aldık” dedi.

BAŞKAN EMRE AKSOY  “HER BRANŞTA BÜYÜYEN BİR ZAĞNOSSPOR” GÖRECEKSİNİZ

Voleybol branşında ise Trabzon Genç Kızlar Ligi’nde ligi 2’inci bitirerek ikincilik kupasını kaldırdıklarını hatırlatan Aksoy, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde yer alan takımlarının Süper Lig’de ilk kez mücadele etmesine karşın normal sezonu altıncı sırada, play-out sezonu ise birinci sırada lider olarak tamamladığını belirterek Zağnos Spor Kulübü’nün boks, yüzme gibi branşlarda da faaliyet veren büyük bir spor camiası olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Hentbolda yeni sezonda en az bir şampiyonluk hedeflediklerini ve bu yönde bir kadro oluşturacaklarını kaydeden başkan Aksoy, voleybolda Bölgesel Lig, boksta ve yüzmede ise olimpiyatlarda madalya kazanabilecek sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

EMRE AKSOY “SPOR KOMPLEKSİ YAPACAĞIZ”

 Zağnos Spor Kulübü’nün her alanda başarıyı hedefleyen bir kulüp olmasından dolayı iyi bir tesise ihtiyaç duyduğunun altını çizen başkan Emre Aksoy, dev bir spor kompleksini hem kulübe hem de Trabzon’a kazandıracaklarını söyledi. Aksoy açıklamasında: “Müsabakalarımızı kendi sahamızda, kendi salonumuzda oynayabileceğimiz 40 dönümlük bir arsa üzerine spor kompleksi kuracağız. Uygun yeri bulma konusunda araştırmalarımız devam ediyor. İçerisinde futbol sahamız, spor salonumuz, yüzme havuzumuz, tenis kortumuz, fitness ve sauna alanları, masaj salonları, sporcu tedavi merkezleri olacak. Görüldüğü üzere Zağnos Spor Kulübü tek bir alanda değil, sporun her alanında profesyonel düşünen ve başarı hedefleyen bir kulüptür. Bize inanan ve destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 EROL BATUR GURURLU Zağnosspor’u şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Erol Batur ise yaptığı açıklamada şampiyon oldukları için son derece mutlu olduklarını, sezon başında hedeflenen noktaya ulaştıkları gurur duyduklarını ifade ederek; “Bizden hiçbir türlü desteğini esirgemeyen başta Zağnos Spor Kulübü Başkanımız Emre Aksoy’a ve yönetim kurulu üyelerimize, sahada sergiledikleri mücadele ile şampiyonluğu bizlere getiren oyuncularımıza tek tek teşekkür ediyorum” dedi. 
BAL LİGİNE YÜKSELEN  ŞAMPİYON GECEDE EĞLENDİ

Şampiyon olup BAL’a yükselen Zağnosspor’da şampiyonluk yemeği verildi. Geceye Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve tüm futbolcular katıldı. Oyuncuların hayli eğlendiği ve şampiyonluğu doyasıya kutladığı gecede takımın sağ kenarında görev yapan ve ligin asist kralı olan Hakan Bayraktar sazı eline aldı. Hakan Bayraktar’a takımın 10 numarası Eray Bayrak ve Genel Menajer Atakan Kadıoğlu da eşlik etti. Hem çalıp hem söyleyen üçlüye, takımdaki diğer oyuncular alkışlarla karşılık verdi. Futbolcular gecede horon, kolbastı ve zeybek oynayıp üçlü çektirerek şampiyonluklarını kutlamayı sürdürdü