Demiröz ;İl Başkanımızın Milletvekili aday adayı olması ile başkanlık görevi boşalmıştır. Parti Tüzüğü’müzde başkanlık makamının doldurulması için atama ve seçim yöntemi mevcuttur. Parti Genel Merkezi’mizce ilimizde seçim yapılması yöntemi tercih edilmiştir. Yapılan seçim başkanlık makamının doldurulması içindir. Yönetim üyelerinde bir değişim olmamıştır. Hatta yeni fikirler ve projeler ortaya çıkmıştır. Yönetimimize bir hareketlilik getirmiştir.
 
Ülkemiz ağır bir ekonomik krizden geçmektedir. Bu krizden çıkış yönetim değişikliği ile olacaktır. Önümüzde seçim süreci hızla yaklaşmaktadır. Kaybedecek zaman yoktur. Hedefe kilitlenmek, uyumu sağlamak, örgütsel motivasyon, aday adaylarının belirlenmesi, seçim güvenliğinin sağlanması, parti politikalarının halkımıza anlatılması, denetim öncelikli hedeflerimiz arasındadır.
 
Cumhuriyet Halk Partisi kurucu parti, en deneyimli partidir. Kadroları seçim konusunda yetkindir. Sanayi toplumunun getirdiği modern ulus devletin kurucu partisidir. Bugünün toplumu bilgi toplumudur. Gençlerimizi toplumun değerlerine ulaştırmak partimizin görevidir. Ülke güçlüklerle karşılaşıldığında ihtiyaç duyulan partidir. Cumhuriyet Halk Partisi gençlerin ve halkın partisidir. Halk için vardır. 10.01.2023
 
Dr. Nurcan AŞCI DEMİRÖZ
CHP Trabzon İl Sekreteri