Trabzon Bölge Adliyesi 3. Ceza Daire Başkanı Fatih Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Tiryaki ve okul müdürlerinin katıldığı program, protokol ve konuklar tarafından serginin açılması ile başladı. Sergiyi hazırlayan görsel sanatlar öğretmenleri Şaheste Görgün ve Zeynep Adakul, öğrencilerin yıl içerisinde özenle yaptıkları resimleri sergilemenin kendileri için gurur verici, öğrenciler için de motive edici olduğunu söyledi.

Cff2752A 1268 461B 8089 857647311Cb9
Serginin ardından Cumhuriyet Ortaokulu müzik öğretmeni Deniz Aydın tarafından eğitim - öğretim yılı boyunca özveriyle hazırlanan öğrencilerden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Cumhuriyet Ortaokulu Bilişim Öğretmeni Saadet İnan tarafından hazırlanan slayt gösterisi ile başlayan, Koro ve solo Türk sanat müziği şarkılarının seslendirildiği program, dinleyenlere çok güzel bir gece yaşattı.
Programı izleyen Ortahisar İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş "Başarı sadece akademik olarak değerlendirilmemeli. Eğitim öğretim sanatsal çabayı ve başarıyı takdir ederse böyle güzel sonuçlara ulaşılıyor ve harcanan emek her zaman karşılığını buluyor. Bu gece de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum." dedi.
Okul Müdürü Şükrü Kan da öğrencilerimizin uğraşlarını, becerilerini ve eserlerini görmenin mutluluk verici ve gelecek için umut vaat edici olduğunu söyledi.

Özer ve Yavuz ailelerinin mutlu günü
Özer ve Yavuz ailelerinin mutlu günü
İçeriği Görüntüle

1Fddad86 6D0F 49B4 A6A4 71B0Df6192Ee0C3Bb6F3 A08A 4853 864C E9Dfa3D0E288

Editör: Ömer Altıntaş