Başkan Adayı Olcay Bahadır yaptığı açıklamada; “Değerli partililerim, bugün sizin karşınızda Cumhuriyet Halk Partisi Vakfıkebir İlçe Başkan Adayı olarak sizleri saygıyla selamlıyorum. Bugün partimiz adına bu önemli göreve talip olmamdaki en büyük destekçim, bu görevi bugüne kadar başarıyla yürüten eski ilçe başkanımız Sayın Mehmet Keskin’dir. Kendisi, partimizin ilçemizdeki güçlü temsilcisi olarak uzun yıllar boyunca çalışmalarını başarıyla gerçekleştirerek bizlere örnek bir liderlik sergilemiştir. Görev süresince yaptığı nitelikli ve özverili çalışmaları, partimize olan bağlılığının ve sevgisinin bir göstergesidir. Kendisine bu süreçte verdiği tüm emekler için şahsım ve partimiz adına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Başkan adayı Bahadır sözlerine şöyle devam etti; “Öncelikle göreve geldiğimiz an itibariyle ilçemizin iki önemli sorunu olan trafik ve işsizlik konularda çalışmalar yapacağımızı belirtmek isterim. Bu iki temel sorun önceliğimiz olacak ve bunların yanında ilçemizi kalkındırmak ve refah seviyesini yükseltmek adına birçok konuda çalışmalar yapacağımızı ve bu konulardaki planlamalarımızı tamamladığımızı da siz değerli hemşehrilerimle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Özellikle işgücü verimliliği yüksek gençlerimizin iş sahibi olabilecek yatırım projelerini ilçemize kazandırmak için girişimlerde bulunacağız. Kadınlarımızın sosyal ve iş hayatında daha aktif katılımlı rol alabilmeleri için imkanlargeliştirip, engelli kardeşlerimizin de sosyal hayata katılımını kolaylaştıracak kent ve sosyal donatı projeleri geliştireceğiz.

Bunların yanı sıra, ilçemizdeki kültür, sanat ve spor faaliyetlerinin de daha aktif ve ulusal düzeylerde olabilmesi için ilgili makamlar ve federasyonlar ile işbirliği çalışmaları yapıp, sosyal hayatta Vakfıkebir’imizi ön plana çıkaracağımızı da hedeflediğimizi belirtmek isterim.

Vakfıkebir'imizdeki tüm vatandaşlarımızın haklarına saygı göstererek, şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışacağıma söz veriyorum. Sizlerin desteğiyle, Vakfıkebir'imizi daha yaşanabilir daha mutlu bir ilçe haline getirmek en büyük hedefimizdir.

Ben de bu süreçte, ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerinin takipçisi olarak, partimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım. Partimizin değerlerine bağlı kalarak, hep birlikte daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğiz. Bu sebeple, sizlerin desteğiyle bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden eminim. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Muharrem Altıntaş