Belediye Başkanı Bilgin’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Bugün, milletimizin iradesine pranga vurulamayacağını tüm dünyaya tek yürek halinde ilan ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıl dönümündeyiz. Bundan 10 yıl önce, devletimizin içine sızmış hain bir çete, milletimizin silahını yine bu aziz millete doğrultmuştur. Tanklarla, uçaklarla geleceğimizi karartmaya yeltenenlerin hesaba katamadığı tek güç; bu necip milletin sarsılmaz imanı ve istiklal sevdası olmuştur.”

KAHRAMANLIK DESTANI

“O karanlık gece; canını siper eden Ömer Halisdemirlerin, elinde şanlı bayrağımızla tankların önüne yatan yürekli kadınlarımızın, yaşlılarımızın ve gençlerimizin eşsiz cesaretiyle aydınlanmıştır. 15 Temmuz gecesi gösterilen kahramanlık, Çanakkale ruhunun bu topraklarda hala taptaze yaşadığının en büyük kanıtıdır. Bizler, o gece vatanı için canını feda eden şehitlerimizin ve binlerce gazimizin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Onların mirasına sahip çıkmak; vatanımıza, milletimize ve Arsin’imize daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve birbirimize daha sıkı sarılarak borcumuzu ödemek demektir. Bu bilinçle, ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

BAŞKAN KAYA, EN MUTLU KÖY'DE İSTİRİDYE MANTARI HASAT PROGRAMINA KATILDI
BAŞKAN KAYA, EN MUTLU KÖY'DE İSTİRİDYE MANTARI HASAT PROGRAMINA KATILDI
İçeriği Görüntüle

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

“Bu vesileyle, vatanımızın birliği ve beraberliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. O tarihi gecede meydanları boş bırakmayan ve bugün de aynı kararlılıkla demokrasimize sahip çıkan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim, Demokrasi ve Millî Birlik Günümüz kutlu olsun.”

Muhabir: Melek Çakır