MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı IMG_7497Salih Akkoç oldu

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, yerel seçimlere dikkate çekerek, “Bu kadro bu ekip, Trabzon’da bugüne kadar konulan üstüne çıkacak ve Trabzon’un farkını Türkiye’de gösterecek” dedi.

IMG_7554

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük: Trabzon, farkını Türkiye’de gösterecek!

IMG_7482-2

Salih Akkoç’un tek aday olarak girdiği kongreye ilgi bir hayli fazla oldu.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde her bir koltuğa MHP Bayrakları konulurken, salon da Mustafa Kemal Atatürk ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin posterleri ve MHP bayrakları ile süslendi.

IMG_7502

Kongreye MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, İl Başkanı Ömer Ayar, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP eski Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Ertuğrul Bayrak, MHP eski İl Başkanı ve Trabzon Milletvekili adayı Bekir Sıtkı Tarım, Kamu-Sen İl Başkanı Coşkun Dilber, meclis üyeleri,MHP Trabzon İl Yönetim Kurulu ile çok sayıda partili katıldı.

IMG_7541-1

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongre ardından kongreyi yönetecek Divan Başkanlığının seçimi yapıldı.

Divan Başkanlığına MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük seçilirken kongre ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin mesajının okunmasıyla devam etti.

IMG_7546

ÇALIŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ…

MHP Ortahisar yeni İlçe Başkanı Salih Akkoç, “Gece demeden, gündüz demeden, kış demeden, yaz demeden, her eve uzanıp, her eli sıkıp, her gönülü girip, gönlümüzü, yüreğimizi ortaya koyup çalışacağız, çalışacağız…

IMG_7490-3

An itibariyle kongre salonunda hazır bulunan her dava ve yol arkadaşımıza yönetim kurulumuza verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.

IMG_7538-1

Kıymetli misafirlerimize en iyi dileklerimizi sunuyoruz.

Bugün tam da burada, bu kürsüde bana konuşma şansı bahseden bizlere şah damarımızdan daha yakın olan yüce Allah’ıma Hamdi senalar olsun” dedi.

IMG_7562

BİZ İSTİYORUZ Kİ, TRABZON’DA ÇİTA DAHA YÜKSEK OLSUN

Milletvekili Musa Küçük ise, “Trabzon’da Türk milliyetçiliği yapmak, Trabzon’dan yetişmek özel bir şey. Biz bunu İstanbul’da kendi şehrimiz dışında görüyoruz.

IMG_7506

Ben liseden beri bu hareketin her kademesinde görev yaptım. Ülkücü hareket sadece Trabzon’dan ibaret değil. Ama ülkücü hareketin olduğu her yerde Trabzonlular en önde olmuştur. Biz istiyoruz ki, bugüne kadar verilen hizmetlerden Allah Razı olsun. Ama biz istiyoruz ki Trabzon’da çıta daha yüksek olsun. Ben ilçe başkanımı dinlerken çok umutlandım. Bu kadro bu ekip, Trabzon’da bugüne kadar konulan üstüne çıkacak ve Trabzon’un farkını Türkiye’de gösterecek. Allah sizin ve arkadaşlarınızın yardımcısı olsun” dedi.

IMG_7560

YEREL SEÇİMLERE BU KADROLARLA HAZIRLANACAĞIZ

İl Başkanı Ömer Ayar ise, “İlçe kongrelerimiz 14 Ağustos itibariyle başlatılmıştır. İl Kongre Tarihimiz ayrıca tespit edilecektir. Bu kongre sürecimizde de önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben diyen anlayış ve disiplin içinde yapılacaktır. Bu anlayış ve disiplin dışına asla çıkılmayacaktır.

IMG_7510-1

MHP’nin siyaseti ve ilkelerinden asla taviz verilmeyecektir. Genel Başkanımız ve partimizin Türk Milletinin geleceği ve 100. Yıl hedeflerin gerçekleşmesi için yaptığı hamle ve ön görülürüleri değerlendirelim.

IMG_7467-1

Geçmişte yaşanan bazı siyasi olayları ve seçim süreçlerini hatırlayalım.

Genel Başkanımızın tüm öneri ve ön görülüre harfiyen gerçekleşti.

Zillet diye tabir ettiğimiz yapının şu anda ne durumda olduğunu görüyorsunuz. Milletten gizlenen menfaat pazarlıklarını ibretle izliyoruz.

IMG_7508

Önümüzdeki yerel seçimlere seçilecek bu kadrolarla devam edeceğiz. Genel Merkezimizin tasarrufları doğrultusunda yerel seçimlere hazırlanacağız” diye konuştu.

IMG_7550-1

LİDERİMİZ NEREYE ATIM ATIYORSA, ARKASINDAN ATACAĞIZ

Milletvekili Küçük, “53 yılı geride bırakmışız. Türk milletinin teminatı var. Bizim birinci önceliğimiz bu milletin bekası.

Hiçbir ülküdaşımız ki bizim için fikirleri çok önemli. Ama teşkilatı yok saymamalı lazım. Tabi kucağımızı sokağa vereceğiz, sokağı dinleyeceğiz.

IMG_7544
Ben gerçekten burada güzel tablo görüyorum. İnşallah şu tablo Trabzon’da bugüne kadar yapılanların üstüne koyar, çıtayı yükseltir. Biz liderimize güveneceğiz, teşkilatımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Liderimiz nereye adım atıyorsa arkasından adım atacağız. Ama, Fakat, Lakin demeyeceğiz.

önümüzdeki seçimlerde ben Trabzon’da çok güzel şeyler olacağına inanıyorum, şimdiden sizlere hayırlı olsun diliyorum” dedi.

IMG_7495-1

SALİH AKKOÇ’UN YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Ali Ekber Turan,

Ali Faruk Can,

Ali Reis,

Ahmet Yılmaz,

Ahmet Şaka,

Abdülkadir Tayfur,

Birol Genç,

Bünyamin Çivili,

Cengiz Hatipoğlu,

Erdal Akkoç,

Enbiya Cevahir,

Emre Atasoy,

Eray Galip Bayrak,

Gökhan Mert,

Hüseyin Reis,

Kemal Gebiç,

Muhammet Hacısalihoğlu,

Muhammet Albayrak,

Mustafa Oğuz Okumuş,

Olgun Demircan,

Yılmaz Dübüş,

Yılmaz Yıldırım

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Sinan Sebetçi,

Emin Karabacak

Nurşen Bekar,

Filiz Gürsoy,

Volkan İbiş,

Resul Mısır

Yusuf Çolak,

Arslan Doğan,

Selahattin Yeşilyurt,

Muhammet Gülbahçe,

Yusuf Ziya Bayrak,

Mustafa Reis,

Zeydi Baltacı,

Hüseyin Recep Sürmeneli

Ahmet Başköy,

Ruşen Bekar,

Turan Alemdağ,

Lokman Alemdar

Burak Saray,

Emir Gökşen Köse,

Mustafa Ercan Çağıl,

Murat Kul

Editör: Muharrem Altıntaş