Partililerin büyük ilgi ve alaka gösterdiği kongrelerde birlik ve beraberlik mesajı verilirken sadece 4 ilçede (Ortahisar, Vakfıkebir, Maçka ve Dernekpazarı) başkanlar değişti.

IMG_9580-1

İlçe kongrelerinde yaşanan olumlu havanın yerel seçimlere yansıması beklenirken gözler şimdi 10 Eylül Saat 14.00'da Panagia Otelde yapılacak İl Kongresine çevrildi. MHP Genel Merkezi mevcut İl Başkanı Ömer Ayar ile yola devam edilmesi yönünde almış olduğu kararla birlikte il kongresinde yeni yönetim listesinin  nasıl şekilleneceği ise merak konusu.

IMG_9581-1

İLÇE KONGRELERİNDE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Tek liste halinde yapılan kongreler sonrası ilçe başkanları şu isimlerden oluştu: 

Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç, Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Egün, Araklı İlçe Başkanı Metin Hacıhasanoğlu, Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı, Beşikdüzü ilçe başkanı Doğukan Zıp, Çarşıbaşı ilçe başkanı Savaş Öksüz, Düzköy İlçe başkanı Cemal Arslan, Hayrat İlçe Başkanı Çetin Erdem, Köprübaşı İlçe başkanı İrfan Demirci, Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz,Sürmene İlçe Başkanı Hamit Küçükali, Şalpazarı İlçe Başkanı Mustafa Koç, Tonya İlçe Başkanı Mustafa Baki, Yomra İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu, Dernekpazarı ilçe başkanı Muzaffer Gür, Maçka İlçe başkanı Mahmut Özkan ve Vakfıkebir ilçe başkanı Mustafa Aynacı.

SEVDAMIZ VATAN VE BAYRAK

İlçe kongrelerinde partililerin ve vatandaşların gösterdiği sahiplenmeye ve ilgiye teşekkür eden MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, “İlçe kongrelerimizi büyük bir olgunluk ve bütünlük içinde tamamladık. İlçe başkanlarımıza ve yönetimlerimize teşekkür ediyorum.Bizler önce vatan-önce bayrak sevdası ile yola çıkmış ve bu yoldan asla taviz vermeyecek dava arkadaşlarımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Allah bizi bu yolda mahcup etmesin, darda koymasın. Aziz şehitlerimizin emaneti olan bu güzel ülkemize değerlerimize sahip çıkma adına canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde de partimizi en iyi şekilde temsil ederek üzerimize düşeni yapacağız. ” dedi.

Editör: Muharrem Altıntaş