Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği LEGDER Başkanı Çakır 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KTÜ’den “İsrail Soykırımı”nı protesto KTÜ’den “İsrail Soykırımı”nı protesto

Lösemi ve Engelli Gönüllüleri  Derneği LEGDER Başkanı Melek Çakır, “Benim en büyük eserim Cumhuriyet tir” diyerek bizlere bıraktığı miras bugün 100 yaşındadır ve ilelebet yaşayacaktır”

Başkan Çakır, yayımladığı mesajı; “Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında özlem, minnet ve rahmetle yad ediyorum.  “Benim en büyük eserim Cumhuriyet tir” diyerek bizlere bıraktığı miras bugün 100 yaşındadır ve ilelebet yaşayacaktır. Ömrünü milletine ve devletine adamış olan nice zaferlerle Türk Milleti’nin varlığını dünyaya kabul ettiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri bugünde bizlerin ışığıdır. Bilim, sanat, spor, sağlık, teknoloji ve savunma sanayi alanında Türkiye Yüzyılı’nı başlatan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefi olan muasır medeniyetler seviyesinin üzerine elbette çıkacaktır. Bu hedefe ulaşmak için var gücüyle çalışmak tüm vatan evlatlarının Ata’ya olan borcudur. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Toprağı vatan yapan ve canlarını hiçe sayarak hürriyete kavuşmamızı sağlayan aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadelerine yer verildi

Editör: Haber Merkezi