Ulusal Fındık Konseyi (UFK) ve Trabzon Ticaret Borsası (TTB) eski başkanlarından Sebahattin Arslantürk ile iş insanları İsmail, Selahattin, Sait ve Mustafa Arslantürk’ünbabaları olan Dursun Ali Arslantürk, bu sabaha karşı evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu ebediyete intikal etti.

Araklı’da kurulu bulunan fabrika ile fındık sektöründe faaliyet gösteren, ihracatçı firma Arslantürk Gıda’nın kurucuları arasında çocukları ile birlikte de yer alan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) meclis üyeliğinin yanı sıra, birçok hayır örgütünde de görev yapan Dursun Ali Arslantürk 85yaşında idi.

Muharrem Ayı Kardeşlik Programında bir araya geldiler Muharrem Ayı Kardeşlik Programında bir araya geldiler

Arslantürk’ün cenazesi, 26 Ocak Cuma günü Araklı Fatih Camii’nde Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Ayvadere Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Merhum Dursun Ali Arslantürk'ün ailesine ilk taziye ziyareti Ak Parti Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş'tan geldi . 
IMG_8863-1

Ak Parti heyeti Arslantürk Tarım Ürünleri fabrikasını ziyaret ederek merhum Dursun Ali Arslantürk'ün oğulları Sebahattin,Selahattin,İsmail Arslantürk ve torunlarını ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiler . 
www.Trabzonhaber24.com ailesi olarak merhum Dursun Ali Arslantürk amcamıza Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. 
IMG_8861
IMG_8866-1IMG_8865-1

Editör: Ömer Altıntaş